|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mamy z Zielonej Góry i okolic
Witam zakładam ten wątek, ponieważ szukam mam z dziećmi z zielonej gory... jestem ciekawa ile Was tu na wizazu jest... w jakim wieku są Wasze pociechy? gdzie chodzicie z Maluszkami, tak dla odprężenia, zabawy, oderwania... jak sie chowają? Bedzie tu można podzielić sie wszelakimi problemami, uwagami, poplotkowac
![]() Ja jestem mama dwóch córek jedna w wieku 5 lat druga 2 lat. Jedna chodzi do przedszkola druga do żlobka. Hellooo są jakieś tu mamy z ZG i okolic?? piszcie...
![]() |
#2 |
Rzabbocop
|
Dot.: Mamy z Zielonej Góry i okolic
Ja jestem oryginalnie z ZG el od 3,5 roku mieszkam 1700 km dalej
![]() Przenoszę wątek na odchowalnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja chciałabym być mama z Zg
![]() Rodziłaś u nas w szpitalu? Wydaje mi się, że nasze miasto nie jest za bardzo przyjazne młodym mamusią, nie ma chyba wiele miejsc gdzie możnabybyło wyjść z dzieckiem na spacer, ale może się myle? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jestem ,moje mlode ma juz 8 lat ,od wrzesnia 2 klasa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak rodziłam 2 razy w naszym szpitalu, mialam cc troche spedzilam czasu na patologii ciązy, po porodzie na roomingu ogolnym... nie mam zlych wrażen czy odczuć z pobytu w szpitalu. Powodzenia w staraniach o dzidziusia ![]() Witam aktywną paula78 ![]()
"Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie dopóki celu nie osiągnie." Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-08-30 o 09:22 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
na szczescie nie bierzemy udzialu w tego typu imprezach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witam mamy
odkopuje watek,mam pyanie ile bierze niania w zielonej górze???? jeśli ktoś tu jeszcze zgląda prosze o odpowiedz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
witaj, tak tak zaglada
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
dziękuje za odpowiedz,synek ma 11 lat a córeczka 20 mies.
Pytałam z czystej ciekawości,mieszkam w okolicach Zielonej Góry i u nas Panie wołaja soebie najnizsza krajową |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.