|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
"Dom opieki" w Radości
http://wiadomosci.onet.pl/1653191,11,item.html
Popłakałam się gdy zobaczyłam film o tym domu. *%^&^% tylko to mi się ciśnie na usta. I oby to samo kiedyś spotkało tych pseudo opiekunów i "właściciela" tego domu. Wtedy gdy zostaną sami i zniedołężniali. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: "Dom opieki" w Radości
jestem w szoku!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dziś mignęły mi gdzieś kilka razy informacje na ten temat, ale nie chcę nawet czytać artykułów, a tym bardziej oglądać filmu, bo chyba bym tego nie zniosła - jestem wyjątkowo wrażliwa na punkcie osób starszych i niedołężnych, jakoś zawsze poruszała mnie ich krzywda bardziej, niż np. małych dzieci. Coś takiego trudno skomentować, mogę jedynie wyrazić nadzieję, że "oprawcy" zostaną surowo ukarani - najbardziej tym, że kiedyś zrozumieją, co zrobili - być może dopiero wtedy, kiedy sami będą w podeszłym wieku.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Brzydzę się tymi ludźmi,agresja i prawdziwa,szczera pogarda - to do nich czuję. Nie wiem co więcej napisać,bo brak słów. Ten świat jest chory,a tworzą go własnie tacy ludzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Widziałam to w tv i najbardziej zszokowała mnie wypowiedź bodajże dyrektorki tej placówki, która na swoją obronę powiedziała: " A czy Wam nie zdarza się czasem przekląć w korku?" Jak to sie ma do wyzwisk, jakie stosowali pracownicy pod adresem tych bezbronnych, starszych osób
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
tragedia, obrzydzaja mnie tacy zezwierzęceni ludzie.
praca jest trudna to fakt, ale ie ma usprawiedliwienia dla takiego nieludzkiego zachowania, trzeba byc bez serca zeby tak postepować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.