|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Moje koszyczki:)
Ostatnio dośc często przesiadywałam tutaj na tym dziale forum:P i juz kiedyś widziałam jak moja ciocia robiła koszyczki z piaperowej wilkiny, kompletnie o nich zapomniałam do czasu az weszłam na jeden z wątków
![]() ![]() wklejam dwa ![]() ![]() pomalowane są najzwyklejszymi farbkami plakatowymi i na to lakier szybkoschnący do drewna ![]() Co o nich myśliscie dziewczyny? ![]()
Postrzegam świat jako coś otwartego, owianego tajemnicą, której żadna nauka nigdy nie odkryje. Architektura odgrywa podstawową rolę w rozumieniu wielu spraw, ponieważ dostarcza przestrzeni do oglądania nieba, ulicy, innych ludzi wchodzących przez drzwi. Daniel Libeskind
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje koszyczki:)
zapomniałąm o zdjeciach:P
Postrzegam świat jako coś otwartego, owianego tajemnicą, której żadna nauka nigdy nie odkryje. Architektura odgrywa podstawową rolę w rozumieniu wielu spraw, ponieważ dostarcza przestrzeni do oglądania nieba, ulicy, innych ludzi wchodzących przez drzwi. Daniel Libeskind
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dziewczyno super koszyczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
śliczniutkie koszyczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CraftMod
|
Piękne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja kurcze już kilka razy próbowałam zrobić okrągły i zawsze mi wychodzi krzywy, jedna strona koszyczka jest wyżej, a druga nizej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Fajne, fajne
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
śliczne!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.