|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wybór kremu - proszę o pomoc
Wiem, wiem. Nie lubicie tego. Wierzcie mi, że umiem korzystać z wyszukiwarki, ale nie znalazłam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.
Dlatego proszę o pomoc. Wymyśliłam sobie, że kupię siostrze na gwiazdkę fajny krem. I tu pojawia się problem. Przeglądam rożne fora, pytam w sklepach i... jestem coraz głupsza. Siostra ma lat 34, cerę raczej między normalnę a mieszaną, moim zdaniem zmarszczek niemalże brak. Myślę, że chciałaby krem na dzień, taki, żeby fajnie sie wchłaniał, no i po prostu był ok. Wydaje mi się, że nie musi to być krem typowo przeciwzmarszczkowy i szczerze mówiąc boję się takiego kremu. Panie w sklepie polecały mi bardzo Dermikę. Ale z tego co patrzyłam, to są to takie typowo przeciwzmarszczkowe kremy. Acha, siostra mieszka w Łodzi, gdzie woda jest okropna (bardzo chlorowana) i narzeka, że ma po myciu bardzo ściągniętą skórę na buzi. Kwota to max 50 zł. Może być mniej ![]() Proszę, pomóżcie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wybór kremu - proszę o pomoc
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.