|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Szukam: Escada S, Kelly Caleche, Zen Shiseido, Rock'n'Rose i meteorytów !!!
nieaktualne
Poszukuję pilnie następujących zapachów: - Escada S - Zen, Shiseido - Kelly Caleche, Hermes - Valentino Rock'n'Rose Couture - także perfum Marc Jacobs Poza tym meteorytów beige chic, nowych albo minimalnie używanych. Za powyższe oddam to co mam w wątku, a sporo tego jest ![]() Poza tym mam poza wątkiem trochę aptecznej pielęgnacji nowej i nie używanej, spray Clarins Expertise 3P Screen Mist nie używany, nowe kosmetyki do włosów np. Kadus, trochę kolorówki, np. cienie Guerlain Divinora Touche Mandarine tylko wypróbowane albo nowy podkład liftingująco-matujący Nouba Noubamat, odcień 43. Znajdą się też nowe rzeczy na prezent gwiazdkowy, bo mam paskudny zwyczaj zbierać takie kosmetyki już na gwiazdkę przez cały rok, a potem mam tego za dużo ![]() ![]() Rozważę też ewentualnie rozstanie z zapachami poza wątkowymi: Chanel Chance w folii, Cabotine de Gres, Stella Sheer, Ange ou Demon Givenchy, Versace Bright Crystal w folii, Trussardi Bianco, lub nowe jeszcze w folii Lacroix Rouge. Zapraszam ![]() ![]()
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2007-12-15 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam: Escada S, Kelly Caleche, Zen Shiseido, Rock'n'Rose i meteorytów !!!
mam rock'n rose
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam: Escada S, Kelly Caleche, Zen Shiseido, Rock'n'Rose i meteorytów !!!
Ale Couture ?
![]() Tego nowego właśnie szukam, ale wolałabym większą ilość ![]() A ile masz ml ? i czy z atomizerem ?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
To bez atmizera - 5 ml (delikatnie przetestowane, ubytek prawie żaden). Tylko jeszcze w międzyczacie jedna wizażanka się zaintersowała też nim, więc muszę poczekać na jej odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A widzę ze edytowalas,niestety zwykłą wersję
pozdrawiam ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
up
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.