![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja WISH LIST i ciekawa oferta!Dostawy!!
NIEAKTUALNE (oprócz listy próbek)
Witam serdecznie! UWAGA!Pulikuję moją WISH LIST (na czerwono najważniejsze): 1.Thierry Mugler - Angel - Tylko w oryginalnym flakonik.Oddam za nie cały wątek łącznie z CK One! 2.Escada - Magnetism (tylko mała pojemność, do 20 ml). 3.Estee Lauder - Automatic pencil for brows - kredka do brwi w kolorze 03-Soft Black (nową lub z małym ubytkiem) Poszukuję tych perfum w każdej ilości (od 10 ml do 100 ml i więcej ![]() Oraz (kolorówka i pielęgnacja): 1.Błyszczyki 2.Balsam Garniera z żółtej serii (ujędrniającej) 3.Wszelkie kosmetyków do pielęgnacji ust (balsamów,pomadek i sztyfcików o pięknych zapachach i smakach ![]() 4.Lakierów do paznokci: czarnych i żółtych ![]() 5.Mocno odżywcze mleczka, balsamy i masła do suchej skóry. Do wymianki mam: DOKŁADKA na czerwono 1.CK One 30 ml (odlewka, z przemiłej wymianki z Istari, raz psiknięta). Jestem pewna co do oryginalności (co potwierdziła moja znajoma,która zna się na perfumach). W buteleczce zastępczej z atomizerem. 2. Zestaw próbeczka + żel pod prysznic 50 ml Sentiment Escady. Próbeczka raz psiknięta,żel nowiutki.Próbka oczywiście fabryczna,orginalny zestaw kupiony w perfumerii. 3.Błyszczyk Crystal Show Lipgloss firmy Eveline,nr.209.Świeżutki, dzisiaj kupiony (18 września),tylko raz wypróbowany (nie mój kolor). 4.Żel-peeling do mycia twarzy Wash'n're'fine! Nivea Visage Young - zużycie ok.60 % 5.Żel-krem matująco-nawilżający Control It! Nivea Visage Young - zużycie ok. 2/3 6.Tonik przeciwtrądzikowy, oczyszczająco-kojący Dr.Irena Eris Under Twenty (została 1/3) 7.Nivea Visage Young 'Freshen up' - Tonik (zużycie do 5 %) 8.L'Oreal Elvital - niemiecka wersja Elseve, 'czerwona' odżywka do włosów chroniąca kolor (zużycie ok.5-10 %) 9.Ziaja - krem ogórkowy do cery normalnej,tłustej i mieszanej,opak.100 ml (raz użyty) 10.Estee Lauder Automatic Pencil for Brows - kredka do brwi w kolorze 06-Ebony Brown NOWA!!! 100% oryginalna. Wymienię tylko na inny kolor (patrz Wish List), nabyta w Anglii za 20 funtów,pomyliłam się w kolorze. 11. Garnier - Skóra muśnięta słońcem - nawilżający krem do twarzy (cera jasna) - z wymianki, pierwsza użytkowniczka (pozdrawiam ![]() ![]() 12.Krem-żel ultranawilżający Happy Day Eveline,skóra naormalna i mieszana, zostało pół z 50 ml.Produkt nie testowany na zwierzętach. 13.Garnier - Roll-On Płaski Brzuch - zostało ok. 2/3 14. GRATIS do satysfakcjonującej mnie wymiany - Żel po depilacji łagodząco-nawilżający 50 ml (z zestawu do depilacji). UWAGA,UWAGA Potrzebuję próbeczek perfum (chociaż na 2 użycia),mogą być własnoręcznie robione lub fabryczne: 1.Givenchy - Ange ou demon!!! 2.YSL - Baby Doll 3.Angel Innocent 4.Jesus Del Pozo - In Black 5.Givenchy - Organza (klasyczna i Indecence) 6.Bulgari - Au the Rouge 7.Clarins - Par Amour Toujours 8.Dior - Midnight Poison 9. Paco Rabanne - Black XS 10. Wszystkie ESCADY (oprócz Magnetism,Sentiment oraz Into the Blue) Edytowane przez Nadia_12 Czas edycji: 2008-02-10 o 20:51 Powód: Zmiana w WISH LIST |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja WISH LIST i ciekawa oferta!Dostawy!!
-Nina - Nina Ricci (jabłuszko)
Mam Ninę ok 1/3 z 30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jeszcze raz ja
![]() przepraszam CIę za zawracanie głowy,ale jednak zrezygnuję, Sunflowers mam - a Pumy niestety jest za mało troszkę za Ninę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
NINO,gdzie jesteś ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jedyneczka, ale to za mało za moje rzeczy, a smackers jest zarezerwowany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
A odpowiadałaby ci taka wymiana :
Bielenda Powitanie z Afryką odmładzające mleczko kokosowe 250ml zużycie 45% Kuracja wyszczuplająco-liftingujaca brzuch i pośladki Anew miniaturka 15ml + próbka 2ml (17ml) za Beauty Planet? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
niestety w douglasie nie mieli tych perfum.
Musze wiec zrezygnowac z wymianki,nie chce wymieniac na cos czego nie znam. pozdrawiam
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
ja mam bezbarwny błyszcczyk z tym że inglot, chchesz zobaczyc wejdz na mój wątek
![]()
![]() |
#22 |
Lady of Harley-Davidson
|
cos u mnie za
6.Zestaw "So straight" firmy Beauty Planet. Coś o nim: żel pod prysznic (użyty 1-2 razy - 200 ml) + masełko do ciała (użyte 2-3 razy tylko na nogi - 250 ml , lecz zaznaczam,że jest b.wydajne!),opak. niebieskie z wizerunkiem dziewczyny w modnym ostatnio stylu folio art,zapach bardzo energizujący!Wszystko w ozdobnym pudełeczku.Data ważności :2008/06 3.Cote D'Paris firmy Cote D'Azur (podróbka Just me Paris Hilton) zwlaszcza 2. pozdrawiam, odp u mnie prosze ;*
![]() |
#23 |
BAN stały
|
blyszczyk w rezerwacji, a tylko probki i maseczki sie nie oplaca wysylac. Poza tym raczej nic nie wpadlo mi w oko, przykro mi. Bardziej interesują mnie jakies ciuszki, ale skoro masz 12 lat, to chyba bym się w Twoje nie zmiescila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Lady of Harley-Davidson
|
ok, chetnie. tylko ze nie za smackera ale za lotte luv, bo smackers jest zarezerwowany juz. i z gory mowie, ze ta pomadka pysznie slodziutko smakuje czekoladowo-mietowymi pralinkami ale nimi nie pachnie. ma taki zapach zwyklej pomadki. bo wiekszosci ludzi sie kojarzy ze jak smakuje, to tez pachnie, ale ta nie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.