|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Nasza nowa kawalerka (fotki)
Witam serdecznie!
Mój TŻ właśnie dzisiaj wynajął kawalerkę. Rozmieszczenie pomieszczeń jest dosyć ciekawe... Parter z którego schodzi się kilkoma schodkami do kuchni (są tam też drzwi do łazienki)... i również z tego głównego pomieszczenia idą schody w górę, do sypialni (odsłoniętej) ![]() Niestety nie wygląda to jeszcze ciekawie (zwłaszcza kuchnia)... Może macie jakieś ciekawe pomysły na aranżację takiego wnętrza? Z góry dziękuję ![]() Załączam fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasza nowa kawalerka (fotki)
Podoba mi się taki układ. Bardzo oryginalne, Można z tego zrobić naprawdę przytulne mieszkanko
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Takie nietypowe meiszkanko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
ale śmieszna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam bardzo dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Fajna kawalerka, ciekawa jestem jak będzie wyglądać jak sobie ją urządzicie. A gdzie w Grecji będziesz mieszkać? Byłam dwa razy- bardzo fajny kraj
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Jej, jak ja ci zazdroszcze! Chociaż mam gdzie mieszkać to mój sentyment do kawalerek nie zna granic ! Sa szalenie przytulne i takie jakies klimatyczne!
![]() Pozdrawiam i życze powodzonka w urządzaniu sie ! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję
![]() ![]() ![]() Będziemy mieszkać na wyspie Kos (miasto Kos) ![]() Załączam fotki owych mebli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Dziękujemy
![]() ![]() ![]() Kurcze, wkurzają mnie tylko te balustrady (trochę "szpitalne") |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Chi~
|
Hej! na początku napiszę Ci ze bardzo podoba mi się taka kawalerka dwupoziomowa. Wygląda ciekawie.
A teraz co do wystroju. Na pewno ściany muszę być kolorów jasnych - beży, pomarańczy, żólci. gra kolorów i odcini też jest wskazana, można kombinować z różnymi odcieniami jednego koloru... ![]() Co jeszcze? Kuchnia na pewno też zabudowana, z tego samego powodu. Warto zainwestować w półki podwieszane, wtedy będzie wiecej miejsca na wszystkie rzeczy kuchenne. poniżej kilka inspiracji:
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Oooo!!! super! strasznie Ci dziękuję za zdjęcia i wskazówki
![]() Również myślałam, żeby było to wszystko raczej w stylu minimalistycznym... bez zbędnych bibelotów bo małe mieszkanie może "utonąć" w takim czymś... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ale Tysia rewelacyjne zdjęcia wkleiła... Strasznie mi się podoba, a Ty Mneme masz fajne inspiracje.
Łóżko i stolik bardzo fajne. Eh aż się rozmarzyłam... Też chcę swój kącik już ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dziękuję por raz kolejny ogromnie
![]() ![]() ![]() Moja mama już się wczuła i wypytuje o wymiary okien, żeby kupić jakieś śliczne firaneczki :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wynajmowalam kiedys z moim eks TZ mieszkanie jednopokojowe
![]() Tzn az dwa poziomy tam nie mielismy, ale tzw czesc sypialniana w pokoju byla na taki podniesieniu, gdzie prowadzily dwa stopnie, a lozko bylo czesciowo zasloniete drewniana zaluzja. Reszte pokoju stanowila tzw czesc "salonowa" gdzie zapraszalismy gosci. Byla tam szklana lawa, kanapa i dwa fotele takie "polbujane" (nie wiem jak je opisac, strassznie wygodne, nowoczesne, wiem ze sa takie w ikea, choc tamte pochodzily z innego sklepu). Miedzy przedpokojem a salono-sypialnia nie bylo sciany. Oddzielala je szafa wielka tworzaca naturalny podzial, a jednoczesnie umozliwiajaca przechowywanie rzeczy. Do tego jeszcze miala przesuwane drzwi z luster, w ktorych mozna bylo sie przegladac i optycznie powiekszaly niewielki przedpokoj. W kuchni trzymalismy komputer. Ogolnie mieszkanie wynajelismy juz umeblowane (czytaj wlasnie takie super) naprawde wlasciciel wlozyl w nie serce. Az zaluje, ze nie mam zdjec, ale pewne rozwiazania podkupie jak bede urzadzac wlasne mieszkanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
No to świetnie Wam się trafiło, że od razu takie super urządzone wszystko było
![]() ![]() My musimy niestety wszystko sami robić od początku... Chociaż może i to ma swój urok? ![]() Ja natomiast wertuję sklepy (a teraz internet bo leżę chora) w poszukiwaniu ładnych firaneczek i innych pierdół ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.