|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Dla przypomnienia o MAGSCH:)
Witajcie Drogie Wizazanki...dawno mnie tu nie bylo
a to ze wzgledu na brak czasu,ktory poswiecam mojemu najdrozszemu Skarbenkowi_alankowi(MOJ SYNUS)podrosl troche zaczal biegac i broic wiec same rozumiecie Milo wspominam czasy kiedy siedzialam na MM non-stop wiec moze niedlugo zaczne sie wiecej udzielac![]() Makijaz ktory wykonalam w moich ulubionych barwach-zieleniach-taki pospolity ale zebyscie o mnie nie zapomnialay wklejam siebie ![]() Kosmetyki ktorych uzylam sa na fotce ![]() Zycze milego ogladania i komentowania )))
Edytowane przez magsch Czas edycji: 2012-08-28 o 14:29 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dla przypomnienia o MAGSCH:)
Jejku jaki piekny makijazyk!!!!!!!Pieknie wygladasz w tej zieleni. Stesknilam sie za Twoimi makijazami
milo ze sie pokazalas. Jak zwykle wszystko cudowne!!!!!!
Moja pielegnacja ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1387 Moja kolorowka ![]() czesc 1 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1324 czesc 2 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1325 |
|
|
|
|
#3 |
|
Kici kici miau miau
|
mozesz napisac jaki to kolor blyszczyka?
bo chyba to Bourjois?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Magsch witaj
![]() brakuje Cię tu na wizażu bardzo mam nadzieje ze znadziejsz dla nas wiecej czasu makijażyk bardzo mi się podoba ten fiolet na dole bardzo przyjemnie się komponuje widzę że zmieniasz brwi bardzo pozytywnie całuski |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo
witam! albo mi sie wydaje albo fryzurke zmieniłaś :0 makijaz boski jak zawsze
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#6 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moniczko masz piekna kolekcje kosmetykow;chcetnie podkradlabym ci cienie YSL,oraz revlona ![]() tak to bourjois effect 3D nr 37 Cytat:
![]() Czarna kawafryzurke zmienilam -pozbylam sie tych rogow ktore mnie denerwowaly i teraz z utesknieniem czekam az mi odrosna do dlugosci do ramion aha dziekuje slicznie
Edytowane przez magsch Czas edycji: 2008-10-31 o 14:21 |
||
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje bardzo...no ja mam takze nadzieje ze czesciej tu zawitam-teraz troce opanowana jestem przez Targowisko i Perfumy -a brwi juz takie pozostawiam bo mi sie nawet podobaja ![]() brwi na prawde lepsze mi też się podobają, a myślałaś o zaznaczenii ich kredką??
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
one sa zaznaczone kredka ale bardzo delikatnie bo boje sie efektu przerysowanaia a w miejscu gdzie zaczyna sie nos(od Gory)mam za duzego krzaczka rzeby je tam zaznaczyc a nie wiem co z nim robic i nie chce jak narazie go ruszac bo moge zabardzo wyskubac
![]()
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dawno Ciebie nie było Kochana
![]() Makijaż bardzo ładny i Ty ładnie w nim wyglądasz |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
No śłiczną mamusią jesteś! Bardzo mi się podobasz w tych kolorkach i wykonanie też mi sie podoba, właśnie takie ciut mało roztarte - przez to chyba wyraźniejsze kolory.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
wiem jak trudno cos zmalowac jak ma sie w okolo latajacego babla-u mnie etam wykradania,dlubania cieni,malowania sie
-tez mam syna -ale on sie lubi mazac po rekach np.testuje odcienie heheheheslicznie ci w tym makijazu-ja uwielbiam te kolorki!!!!!uwielbiam wyraziste makijaze-slicznie podkreslone oczy! |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Jak lazur ...
ładnie wyglądasz
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Oo jak fajnie, że jesteś
wyglądasz naprawdę pięknie, miecierzyństwo Ci bardzo służy przyjemny makijaż, kolorki ładnie dobrane, a wykonanie to wiadomo, jak malowała Magsch to wszystko bez zarzutu
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#14 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziekuje Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Magsh.. nareszcie jesteś z Nami
Cieszę się, ze wróciłaś... To prawda, ze macieżyństwo służy.. A makijaż jak zwykle perfekcyjny !!!!!!!! Bardzo mi się podoba !!!!! Całuski kochanie ;-xxx
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
wyglądasz naprawdę bardzo efektownie w tym makijażu
tak poza wątkiem,to czy mogę sie zapytac jakiej farby do włosów używasz?
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
Ślicznie Mag!
![]() czy ja nie kojaze skads tej paletki?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

a to ze wzgledu na brak czasu,ktory poswiecam mojemu najdrozszemu Skarbenkowi_alankowi(MOJ SYNUS)podrosl troche zaczal biegac i broic wiec same rozumiecie
Milo wspominam czasy kiedy siedzialam na MM non-stop wiec moze niedlugo zaczne sie wiecej udzielac

-tez mam syna

Cieszę się, ze wróciłaś... To prawda, ze macieżyństwo służy..