![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Nowy, odświeżony wątek u Issi :) ZAPRASZAM!! :)
BLUZY ![]() 1. Cieplusi bezowy polarek! Firma House! Rozmiar L. Stan idealny, 1 mialam go na sobie! Oddam za cos fajnego! - dlugosc rekawa zew. mierzona od "kolnierza": 74 - dlugosc rekawa wew.: 54 - dlugosc calkowita: 65 - szerokosc pod pachami: 50 2. Bordowo biala bluza! Firma Big Star! Rozmiar XL z metki, ale na moje oko to M/L. Stan idealny, mialam ja tylko raz na sobie! Byla dosc droga bo to byla NEW kolekcja wiec bede wybredna! - szerokosc pod paszkami: 46 - dlugosc rekawa zew. od barku: 59 - dlugosc rekawa wew.: 45 - dlugosc calkowita: 59 Kolczyki ![]() 3 różne wzory!! Nowe!! Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-12-18 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
5. Krotkie dzinsowe spodenki!
![]() - pas: 37 - dlugosc: 28 6. Fajne jasne dzinsy, typowe biodroweczki ![]() ![]() ![]() 7. Nowe, nie noszone dzinsy, ale skracane (zawsze brala mnie wena na skracanie bo myslalam ze chodzic w nich bede ![]() ![]() ![]() DOKŁADKA!! ![]() Nowa, nie używana cieplusia sukienka, idealna na chłodniejsze dni! W sam raz dla Pan w ciazy lub dla Pan, ktore nosza rozmiar 38/40 ![]() wszelkie plamki to wina aparatu ![]() - szer. pod pachami: 51cm - szer. w talii: 48cm - dl. od ramienia: 96cm - dł. rekawa wew/zew: 55cm/60cm Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2008-01-31 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
4. Nowa, nie uzywana spodnica dzinsowa. Dlugosc prawie do kostek
![]() - szerokosc w pasie: 35 - szerokosc w biodrach: 42 - dlugosc: 90 5. Czarna, przewiewna spodnica do kolan. Czarna z bialymi delikatymi wzorkami ![]() ![]() - szerokosc w pasie: 31 - szerokosc w biodrach: 39 - dlugosc: 54 6. Biala, przewiewna spodniczka z bardzo nie rownym dolem ![]() ![]() ![]() - szerokosc w pasie: 35 - szerokosc w biodrach: 38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
LETNIA SUKIENKA & ELEGANCKA idealna na Sylwestra ![]() 1. Zoltawa, rozpinana sukienka. Dlugosc ponizej kolan. Nowa, nie uzywana. Oddam za cos fajnego ![]() - szerokosc pod pachami: 46/47 - dlugosc: 104 - szerokosc w talii: 41 2. Ciemno granatowa suknia z bolerkiem. Material - imitacja skorki weza, cos takiego podobnego :P Sukienka jest rozciagliwa. Na moje oko bedzie to na M (rozm 38). Sukienka byla raz ubrana na bal Andrzejkowy w tamtym roku, takze stan idealny. Bolerko nie zapina sie (takie juz bylo zeby nie bylo ze guzika nie ma albo cus :P) Oddam za cos fajnego!! ![]() długosc sukienki: 121 szerokosc pod pachami: ok 40 szerokosc w talii: 36:37 dlugosc rekawa wew bolerka: 41 Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-12-03 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Cos za 2. Brazowy sweterek z kapturem.?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
21. Czarna, przewiewna bluzeczka z krotkim rekawkiem i z kapturkiem. Rozmiar S/M. Malutkie zaciagniecie nitki na srodku. Latwo oddam. - szerokosc pod pachami: 41 - dlugosc: 44 22. Mieniacy sie, raczej elegancki golfik bez rekawkow. Kolor ciemny granat pomieszany z czernia zalezy pod jakiem katem swiatla spojrzymy. Golfik byl nie uzywany, takze jest nowy. Rozmiar z metki to L. Idealny na jakas okazje lub na codzien do pracy ![]() - szer. pod pachami: 42 - dlugosc bez golfa: 54 23. Bezowa bluzeczka z lycry z krotkim rekawkiem z siateczki Stan idealny. Mialam ja na sobie max 2x. Jest rozciagliwa. - szer. pod paszkami: 36 - dlugosc calkowita: 44 24. Biała bluzeczka na ramiaczkach z chinskim wzorkiem. Bardzo fajna na lato. Mialam ja na sobie tylko 1 na imprezie. Stan idealny. Zakupiona w jakim sklepiku. Rozm na moje oko S/M. - szerokosc pod paszkami: 38 25. Superowy podkoszulek z krotkim rekawkiem. Nowy, nie uzywany. raz tylko go przymierzylam, ale jednak nie moj gust. Oddam bluzeczke za cos fajnego ![]() - szerokosc pod pachami: 35 - dlugosc calkowita: 55 26. Niebieska bluzeczka na grubych ramiaczkach. Stan bdb. Rozmiar S/M. Oddam za nie wiele ![]() - szerokosc pod pachami: 36 Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-12-05 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
SWETERKI ![]() 1. Czarny półgolfik z krótkim rekawkiem. Swterek w swietnym stanie, mialam go na sobie bodajze tylko raz. Golfik jest rozciagliwy. Rozmiar S/M. 3. Czarny bezrekawnik. Nowy, nie noszony. Rozmiar S/M. Sweterek rozciagliwy. 4. Brazowy golfik firmy Orsay. Rozmiar S. Stan -bdb, poniewaz troszke zmechacony jest! Sweterek rozciagliwy.
Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2008-02-18 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5956529
Może masz coś jeszcze poza wątkiem lub z mojej listy?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Lista poszukiwanych rzeczy : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173007
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.