|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
(OD)wyjazdowy ;)
I jeszcze raz ja
![]() ![]() ![]() Bylam ostatnio na wielkich zakupach, moj makijaz na te okazje (dosc marna) zostal zrobionyw oparciu o przydymione oczka Dody ![]() ![]() A do mojego makijazyku uzylam: -cienie Sephora (potrojny czarnoperlowy,srebrny,bia ly + czarny matowy) -czarna kredka Avon -czarny eyeliner Avon -tusz Loreal (barrrdzo nim rozczarowana) -podklad Maybelline -blyszczyk Avon -puder w kulkach Avon -brazer Avon wiem ze mam cienie niedokladnie roztarte, ale juz kupilam sobie do tego fajniutki pedzelek ![]() ![]() Edytowane przez magda785 Czas edycji: 2007-12-16 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: (OD)wyjazdowy ;)
Zdjęcia nie chcą mi się otworzyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja ich w ogole nie widze
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
W sumie ja też, tylko myślałam,że t mój żuczek nawala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A mi się otwieraja fotki
![]() ![]() ![]() Jezeli chodzi o makijaz oczu to wole twoja wersje, lekka i klasyczna, nie jest idealna ale jest w miare ok, a wolę ją dlatego że nie ma w niej tony jasnego cienia tak jak w wersji drugiej (którego nie znosze na oczach, to chyba tylko w polsce tak ucza rozjaśniać i rozjaśniać) a juz szczególnie nie lubie tego bliku pod łukiem brwiowym :p Przy twojej urodzie to takie wyperlone jasne oczy to troche ja chore wygladają, pozatym cieniowanie jest niedokładne Natomiast co do podkładu i ogólnie skóry to fajniejsza jest wersja L'oreala, fajna gładka buzia, twoja wersja prawie saute też jest ok, ale ja lubie jak podkładzik jest i spełnia swoja role. Usta nie podobają mi się ani jedne ani drugie, w twojej wersji wygladają jakby nic na nich nie było, a w wersji L'oreal sa jakieś taki pretensjonalne. Wiec chyba remis, z minimalnym wskazaniem na twój, poprostu przeciwnik był słaby ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
wkleiłam jeszcze dzisiejsze cieniowanie(dobrze roztarlam cienie)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Bardziej podoba mi się propozycja wizażystki loreala-bardziej trafiona kolorystyka, lepsze cieniowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
wow, ale u ciebie śniegu napadało!
![]() bardziej mi się podoba makijaż dodowy, ale ocena moze nie być sprawiedliwa, bo tego makijażu wizażystki trudno dojrzeć przez słabe foty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o makijaż to bardziej podoba mi się Twój ( uwielbiam takie przydymione
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie slabe foty, a oba makijaze sa do siebie zblizone.
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ok, chociaz wole Cie w cieplej tonacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem lepszy ten, którego zdjęcia robione są w samochodzie (czyli profesjonalnej wizażystki)... Ale może zmieniłabym zdanie, gdyby zdjęcia Twojego wykonania byłyby lepsze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.