|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
PUPA - Miss Milkie
Ostatnio na rynku pojawiły się kosmetyki Miss Milkie firmy PUPA. Opakowanie i zapachy są zachęcające, ale czy są one naprawdę dobre? Stosował ktoś? Gdzie można je kupić w Łodzi? Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: PUPA - Miss Milkie
Ja jestem wielka fanka
![]() Jest recenzja Miss Milkie na KWC, poczytaj sobie. Mleczko do ciala naprawde dobrze nawilza przez caly dzien, jest super wydajne, zel pod prysznic rowniez spelnia swoje zadanie, a do tego taka aromaterapia! Moim zdaniem najabrdziej udane zapachy to wanilia i biala czekolada. Pozostale dwa jakos srednio naturalnie wypadaja... Najbardziej podoba mi sie w tych kosmetykach to, ze ich zapach pozostaje na skorze ale jest bardzo subtelny i swietnie komponuje sie z moimi perfumami ("Angel") ![]() Aha, ja kupilam MM we wroclawskiej Sephorze, ale wiem, ze niekoniecznie jest w pozostalych Sephorach (w Krakowie np. nie widzialam). Jesli nigdzie nie znajdziesz to zawsze masz MM na estyl.pl ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie wiem, jakie sa, bo jeszcze nie probowalam, ale wiem, gdzie mozna je kupic =D Jest taki sklepik kosmetyczny w Leklerku (nie wiem, jak to sie pisze) w Lodzi. Tam jest cala baza kosmetykow Pupy. Tylko oczywiscie, jak wszystkie tej firmy, niestety b. drogie =(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hmn...
a ja nie polecam. Zapachy - mdle, przeslodzone - ale to kwestia gustu oczywiscie; cena wysoka a od takiego czegos musujacego (pianki?) wszystkie moje kolezanki bez wyjątku dostały jakiejś wysypki. Ale to tylko moje zdanie/opinia. Pozdrawiam
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo Vella
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ta pianka musujaca to nie wiem po co
![]() ![]() Jestem bardzo zadowolona z mleczka, ale takie zapachy naprawde trzeba lubic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.