![]() |
#1 |
Moderator
|
SuperSTARcie – nowy muzyczny show TVP2
Przeglądałam właśnie różne stronki i natknęłam się na info o nowym programie dwójki. Emitowany będzie od 3 października. Bardzo mnie zaciekawił. Poczytałam na fb i już go chcę
![]() https://www.facebook.com/superstarcie/info Zapowiada się ciekawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: SuperSTARcie – nowy muzyczny show TVP2
Cytat:
![]() Nie wiem czemu lecz nie lubię jej, nie potrafię docenić jej talentów za wyjątkiem talentu gimnastycznego. Dlatego ten program będzie dla mnie "taki sobie". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Nie oceniam programu zanim go nie zobaczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Z Bitwy na głosy ją wywalili ludzie to i tu ją wywalą, oby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
I jak wrażenia?
![]() Jestem, zawiedziona, że Urbańska nie jest zagrożona. No ale cóż, może za tydzień ![]() Chociaż będą musicale, to jej działka jakby ![]() Reni Jusis jaka spięta była, bidulce aż ręce drżały ![]() ![]() Uwielbiam Manna, cóż za wspaniałym mało wylewny gość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niezłych prowadzących sobie dobrali, pijaka którego jedyną zaletą jest znany ojciec i który atakuje osoby niepełnosprawne, no skandal po prostu, nie dość że w TVP darmozjadów trzymają to jeszcze niszczą moją Czwórkę i to wszystko m.in za moje pieniądze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
O młodym Królikowskim mówisz? Strasznie mi się nie podoba jak on to prowadzi
![]() A skandalami jakimiś tam to się nie interesuję, to nawet nic nie wiem. I amen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie podobało mi sie jak prowadził- chociaz ogladałam te szmirę tylko 15 minut. Odpowiedz TVP na polszmatowy program. Marika- moj TŻ zapytał, a gdzie ona ma biust- sukienka tragedia. Nosowska- stracił mój szacunek, chyba, aż tak bieda ją nie przycisnęła, że musi chałturzyć w takim g...smutne, podobnie jak Mann. Spijać sobie z dziubków i gadać pierdoły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Dla mnie też największą niewiadomą w tym programie był biust prowadzącej. Spłaszczony od góry, dziwnie wyglądał. A to bardzo ładna dziewczyna, dobrze prowadziła.
Jej partner do prowadzenia okropny, kto go wybrał ?Nie nadaje się. Podobnie jak wszechstronnie uzdolniona Urbansja. Nie jestem obiektywna, nie cierpię jej sama nie wiem dlaczego. Ale w tym odcinku programu zasłużyła na moje uznanie. Gdyby to był konkurs na najbardziej przekonujący wrzask to by u mnie wygrała bo znakomicie darła mordę. Jednak jej śpiewanie mnie nie przekonuje. Może i poprawnie zaśpiewane lecz bez tego "coś". Oby następny odcinek był jej ostatnim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Wg mnie to jest kolejny słaby program TVP - nieudana próba zrobienia czegoś podobnego do "Twoja twarz brzmi znajomo" . Oglądałam tylko fragmenty, które pojawiły się w internecie i jakoś mnie nie zachęciły by włączyć całość czy kolejny odcinek za tydzień . Dodatkowo nie podobają mi się uczestnicy ..... jedynym wartym uwagi jest Adam Sobierajski - słyszałam go raz na żywo na koncercie z Michałem Gaszem - i jest genialny i dziwię się, że zdecydował się na taki program ...i rywalizacje z takim artystami jak Rafał Brzozowski , Natasza Urbańska :-/ ( może jest wszechstronnie uzdolnioną Artystką - ale mnie jakoś nie przekonuje :-/ ) .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
No póki co nie zainteresował mnie jakoś mocno ten program
![]() Póki co, wszystko przyćmił mi straszny prowadzący, nie mogłam się skupić na niczym innym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale cóż w TVP tam sami tacy, ludzie po "swoich" rodzicach. sam program słaby, dwójka idzie jak zwykła komercyjna stacja i to jest przerażające, jak to się mówi ryba psuje się od głowy i od telewizji ta zaraza przechodzi już na Polskie radio, niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
Urbańska fatalnie, nie no..już nawet nie z braku sympatii, ale śpiew straszny
![]() Borzym wzruszająco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Od kiedy Slumdog to musical i to nawet nie jest Bollywoodzki film, a ona po prostu śpiewała kwestie Nicole Scherzinger, więc nie jest to chyba jakieś wyzwanie wokalne. Gorzej byłoby zaśpiewać naprawdę bollywoodzkiego.
Ogólnie słaby program (choć zdarzają się dobre wykonania)... z najgorszymi prowadzącymi wszech czasów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
Jestem zawiedziona,że odpadła Kasia Wilk,podobała mi się.
No i Mietek ![]() W następnym odcinku hip hop,czekam na Titusa ![]() Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Najpierw absolutne przeszarżowane przygotowania przed występem (ojoj, to takie trudne? nie spodziewałam się! dwa obroty i się gubię!) później fatalny śpiew. Fajny występ Kasi Borzym i Reni Jusis. Niestety generalnie nuda i koszmarny Królikowski. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
Tak, Królikowski dalej koszmarny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Faktycznie okropni są Ci prowadzący ...bo ta Marika też jakoś specjalnie mi się nie podoba.
A występ Nataszy również mi się nie podobał , jakoś nie cierpię jej głosu, choreografii, strojów :-/. Pamięta któraś z Was jak została oceniona przez Wojciecha Kępczyńskiego ? - przegapiłam ten fragment w TV, a w internecie są tylko nagrania z jej występu :-/. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Naprawdę starałam się być obiektywna, sprawiedliwie ocenić występy.
I naprawdę wydaje mi się , że Natasza śpiewała źle, głos jej się załamywał, brakowało tchu. Wiem, że trudno śpiewać i tańczyć jednocześnie lecz tu chodziło o śpiewanie, powinna skupić się na jednym. Jako osoba występująca w musicalach, mająca doświadczenie to nie popisała się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Kolejna sukienka prowadzącej i kolejne zdumienie u mnie.
Najpierw myślałam, że ma na sobie u góry tylko te szelki z tkaniny jak spódnica. I byłam zaskoczona odwagą , stopniem nagości. Potem zobaczyłam, że ma cielisty "spód"pod tymi szelkami. I to jeszcze gorsze wrażenie. Można było z tej tkaniny zrobić coś ładniejszego. ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
Widziałam takie sukienki już wiele razy, na festiwalu w Sopocie u kogoś niedawno i u Sykutowej z polsatu. To chyba tak się to robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale sukienki były bez tego spodu, na gołe ciało te szelki. A tu z daleka wydawało się bulwersująco i prowokująco a z bliska widać grzecznie. Przypomina mi to stroje łyżwiarek figurowych gdzie ten cielisty spód jest jakby niewidoczny z daleka. Jakoś nieelegancko mi to wygląda. Takie maskowanie. Zobaczymy czym zaskoczy w następnym odcinku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Sukienka bardzo odważna
![]() A co do Nataszy to dziwi mnie, że wszyscy - prowadzący, artyści itd., ciągle powtarzają, że jest ona taką utalentowaną, wyjątkową Artystką, a jakoś ludzi do siebie nie przekonuje. Jakoś strasznie jestem do niej zniechęcona, chętnie wybrałabym się do Buffo - ale świadomość tego, że głównie ona jest tam gwiazdą nie specjalnie mi się podoba... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Strzelaj lub emigruj!
|
oglądałam chwilę ten program i powiem, ze to raczej lipa
![]() Nataszki ;od wszystkiego' nawet nie skomentuję bo to aż żal na nią patrzeć ![]() Bardzo podobała mi się Kasia Wilk ![]() Tragedią dla mnie była Reni Jusis w utworze Clocks, nieziemsko zmasakrowała ten utwór ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Też uważacie, że najlepsza z dziewczyn była Monika?
Potem Reni, potem Natasza i Ramona najgorzej. takie jest moje zdanie. Gdy usłyszałam Nataszę a śpiewała jako pierwsza to pomyślałam, że całkiem nieźle jej wychodzi, był to najlepszy występ z jej wszystkich dotychczas w tym programie. No ale jak zaśpiewała Monika to widac ogromną różnicę w jakości i trudności obu wykonań. Sukienka prowadzącej podobała mi się też najbardziej ze wszystkich trzech jakie miała na sobie w tym programie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
Monika była rewelacyjna.Te wykonanie było jakieś takie..naturalne,nie wymuszone.
Nie podobał mi się dziś Mietek ![]() Liroy jak sobie zaklął na wizji ![]() Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Lubię Mietka, uważam za dobry głos ale też mi nie brzmiał przekonująco w tym co śpiewał. Jurorzy go wychwalili wprawdzie ale mnie to nie powaliło na kolana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.