|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
minowe kartki i inne pierdoły :)
Witam!
Od dawna jestem na forum, ale tylko czytam. Kartki robię od dawna. Większość została rozdana już, to co pozostało to pokażę. Zajmuje się także tworzeniem zegarów, misiów, zabawek, torebek i innych rzeczy. Także rysuję i fotografuję oraz zajmuje się modelarstwem kolejowym i lotniczym. ![]() Na pierwszy ogień kartki. Możecie krytykować, chwalić, oceniać ... Edytowane przez mini666 Czas edycji: 2007-08-09 o 21:45 Powód: błędy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CraftMod
|
Dot.: minowe kartki i inne pierdoły :)
Fajnie, ze pokazałaś nam swoje dzieła, bardzo spodobała mi się ostatnia, mam nadzieję, ze pokażesz nam jeszcze inne swoje prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hey masz talent to widac wiec nie zmarnuj go i spróbuj z innymi materiałami. Spróbuj mojego sposobu: Znajdź puste kartonowe pudełko i zbieraj do niego wszystko z czego możesz zrobic "coś". I mam jeszcze jedną radę dla ciebie:
staraj się troche bardziej zapełnic te kartki bo pierwsze co mi się rzuciło w oczy gdy spojrzałam na te kartki to to że są bardzo puste. Tylko pamiętaj-bez przesady! ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
popieram ostatnia najlepsza,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ojoj jak dawno mnie TU nie było, no ale brak neta i brak weny nałożyły się na siebie. Cóż mogę pokazać inne swoje prace, może się spodobają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Świetne ozdoby
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.