|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Trądzik i cos* pod skora-POMOCY!
Od jakiegos czasu pojawia mi sie tradzik i innee syfy na twarzy oraz takie plamki pod skora ktore strasznie mnie denerwuja
Mozliwe jest ze takie plamki moga zostac do konca zycia?? Czytajac info w necie wyczailem 2 niby* dobre* preparaty: davercin differin Co o nich sadzicie? Heh i mam takie jeszcze jedno pytanie co do opalania. Jesli ja jestem he bardziej bialy niz brazowy ![]() prosze o jakakolwiek pomoc pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trądzik i cos* pod skora-POMOCY!
Po pierwsze - prosze o korzystanie z wyszukiwarki bądź listy FAQ podpiętej na górze - tam znajdziesz linki do wątków o Davercinie czy Differinie.
Po drugie - przy kuracja przeciwtrądzikowych opalanie jest zabronione ze wzxględu na fakt, że leki p/trądzikowe uwrażliwiają skóre na promienie UV. CO więcej, wskazana jest ochrona skóry filtrami spf 30. A po trzecie - two opis jest bardzo nieczytelny, jak mam rozumieć "coś pod skóra" - nie jestem wrózką i przez internet na pewno nikt Cie tu nie zdiagnozuje. Nie wiem czy sa to ropne zmiany czy przebarwienia. Nie wiem w jakim stanie jest Twoja skóra. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.