![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Chanel teint innocence, Collistar supermaskara estremo, Kerastase serum
NIEAKTUALNE
Otwieram odnowiony kramik z różnościami ![]() ![]() ![]() Chanel teint innocence w compakcie, rewelacyjne opinie na KWC (wkład z zamykanym pudełeczkiem i kartonikiem, zużycie widoczne na zdjęciu około 1/3) Collistar supermascara estremo, nowość- odbudowa hydrolipidowa. Wysoko zaawansowana technologia, innowacyjna konsystencja oraz genialnie zaprojektowana szczoteczka, nadają rzęsom wyjatkowej objętości, długości oraz efekt podkręcenia rzęs. Zakupiona dwa dni temu dwa razy wypróbowana. SVR Clairial- krem depigmentacyjny, usuwa wszelkie przebarwienia, tubka 30ml. zużyte około 40% CeCe spray volume- dodaje włosom więcej objętości,podnosi je u nasady, nadaje im kształt przy dowolnej technice układania. Naprawdę działa ![]() Kerastase serum nutri sculp, odżywczy preparat do wszystkich rodzajów włosów, szczególnie przesuszonych. Pięknie nabłyszcza, wygładza. Posiadam pudełeczko, zużycie widoczne na zdjęciu, troszkę więcej jak pół. Chętnie przygarnę Nuxe olejek, lub preparat antycellulitowy ![]() ![]() Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2008-01-30 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Vichy Aqualia Rich, Chanel Stylo Yeux
Może znajdziesz coś u mnie?
Najbardziej podoba mi się Aqualia ![]() I jeszcze Biala Perla |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
RP toleriane- podkład korygujący do skóry wrażliwej. Doskonale koryguje niedoskonałości, ujednolica skórę, posiada właściwości łagodzące z filtrem 20. Kolor 11 beige clair, tubka, poj. 30ml. zużycie minimalne. Bdb opinie KWC
oddam baardzo dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś za:Apteczne:
Vichy Aqualia thermal rich- AA maska pod oczy- w opakowaniu zastępczym po kremie Chanel. Wygładza, poprawia jakość skóry, rozjaśnia przebarwienia. Bardzo fajna, zapach apteczny. Wystarczy na wypróbowanie jakieś 4 razy. Jest jej niewiele ale pod oczy niedużo potrzeba AA serum botox- bardzo dobrze napina skórę, jest bardziej zwarta i ujędrniona. Ja stosowałam pod krem. Opakowanie zastępcze po kremie Estee Lauder, zostało 35ml. Biała perła- stomatologiczny żel wybielający i regenerujący szkliwo, jedna tubka 65 g plus 1 aplikator( nowy). Bourjous kredka do brwi- brąz, ze szczoteczką bez nakładki, zużyte jakieś 30%
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za toleriane i spray Ce-Ce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Emi 1234 niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam
phdwao niestety nic. POzdr 1stLaDy nic nie znalazłam. Pozdr ennkaa niestety nic. Pozdrawiam Karolinka nic nie znalazłam Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2007-12-10 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Vichy Aqualia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Czuję się pominięta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
Vichy Aqualia thermal rich- kupiony kilka dni temu, zaledwie wypróbowany, tuba 40 ml. zużycie minimalne. Najnowszy, nawilżający kremik znanej firmy w wersji do skóry normalnej lub suchej. Bdb opinie na KWC. LRP toleriane- podkład korygujący do skóry wrażliwej. Doskonale koryguje niedoskonałości, ujednolica skórę, posiada właściwości łagodzące z filtrem 20. Kolor 11 beige clair, tubka, poj. 30ml. zużycie minimalne. Bdb opinie KWC Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
A byla bys zainteresowana wymianka perly ( jaka jest data waznosci?) za szamponik, bucikow nie chcialabym "rozmieniac na drobne" nic wiecej nie dobierzesz sobie z kosmetykow u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
Lancome subtile duo- piękne, trwałe cienie nr 252, kolor brąz( prawie cały) oraz morelowy( zużycie wid. na zdjęciu) pięknie opalizują, długo trzymają się na powiekach. Naprawdę świetne.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Czego szukasz za krem Vichy?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
marsylia, Podoba mi sie jeszcze kubeczek maseczki Givenchy "Black for light mask" kubeczek ma 9 ml. Data ważności perły to 02.01.2009.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Dorota-Coco, u Ciebie podoba mi się
![]() Rewelacyjny podklad w kompakcie Chanel Innocence petale Paletka cienie Estee Lauder 01-ravishing auburn, ubytek gora 5%, kartonik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.