![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() nieaktualne!!!!!!!!!!!!
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Mam na wymianę kilka zapachów po przemysleniach małe zmiany: -Kenzo flower z 15ml ubyło ze 3-5ml w kazdym razie 1cm na flakoniku----wymienione z iza -Elizabeth Arden Spiced green tea 30ml nowa miala byc dla mamy ale sie nie spodobala....nie ma poszla do znajomej.... -Casmir Chopard z 30ml ubylo z 10ml---wymienione z Iza zapraszam serdecznie i prosze o propozycje -Inspiration lacoste pojemnosc ok 40ml z 50--wymienione z Iza -Fendi, Theorema Leggero z 50 ubylo ok 15 -Pleasures estee lauder z 50ml ubylo ok 15---wymienione z Iza -Eternity cale 15ml z atomizerkiem -Ckin 2u ck 15 cale z atomizerkiem----wymienione z Iza -Maroussia ok 30-35z 50 ZAPRASZAM SERDECZNIE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...82#post6425982 Edytowane przez zapach-28 Czas edycji: 2008-03-03 o 13:26 Powód: nieaktualne!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aqua Allegoria Guerlain
mam tez na wymiane mademoiselle, love in paris,.....the one 11 ml paleczka dolce& gabanna
hmm..co jeszcze....mam biagiotti laura i due donna ktos chetny???szczegoly jutro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Masz może coś z nutą wanilii?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
mademoiselle i nina love in paris REZERWACJA.......
WANILIA NO TAK SREDNIO....COS LEKKIEGO BY SIE PRZYDALO... CHOC DOBRZE BY ZROBIL POWROT DO KENZO AMOUR...........SLICZNY JEST |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ale czy do wymiany masz cos waniliowego? XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
nie mam juz ih white i lagerfelda..nikt nie chcial.....poszly w inne rece...
nadal wymienie zwlaszcza mademoiselle...czy ktos jest chetny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hej,
mam guerlain aroma allegoria 60/75ml,jest to ta z flaszka przepasaną pomarańczowa nitka,zapach raczej niedostepny w PL-cytrusowy. jestes zainteresowana? pozdrawiam
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-mademoiselle -paris -armani looknij prosze d mojego watku,moze masz cos z wihslist?najbardziej poszukuje guerlain l instant magic,escada magnetism...,ale nie upieram sie na zapachy,kolorówka takze mnie interesuje ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja Mam Tylko Zapachy Takze Nic Wiecej....
Mademoiselle , Love In Paris Mam 15/30 A Armani Aqua Di Gio Tak Z 50ml Ubylo Max 20ml Moze Za Aqua Allegoria Wezmiesz Jakies 2zapachu Zeby Tak Wyszlo Rowno Pojemnosciowo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
aqua di gio armani do femme czy homme?-pytam dla pewnosci bo juz raz spotkałam sie z nieporozumieniem w podobej sprawie
![]()
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
patrzyłam w necie,niestety pomyliłam flaszki,myslalam ze jest to cos innego.Poczytałam o paris i chyba to nie moj zapach,lubie słodkie,mocne.U Ciebie podobała by mi sie wiec jedynie mademoiselle,jednak to troche mało...
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
halloween sun....100ml bez piska z mej kolekcji moge ewentualnie wydac.....15ml obsession kleina, lub in 2u 15ml, eternity 15ml i euphoria bloosom wszystkie mini z atomizerkami super zapachy moze cos z tego??/to moje prywatne zasoby, zalezy mi na aqua allegorii Twojej
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Może chciałabyś Aubusson z mojego wątku za któreś z tych:Obssesion(czy to jest night?),euphoria blossom lub in2u?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
wiec moze mahora i mademoiselle za moja arome?
poprosiłabym Cie o fotki,poniewaz wole sama ocenic ubytek-roznie to bywało na wizazu ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Aroma Allegoria,Aroma Vitalisant-flaszka opasana jest pomarańczowa nitką.Mahora +mademoiselle wychodzi taka sama pojemnosc jak moja Allegoria.
Wspominałaś cos o innej propozycji na pw,jednak nie rozszerzyłas ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
moze wezmiesz mahore i np cos czego jeszcze nie pisalam
15ml euhoria bloosom, lub 15 ck in 2u lub obsession lub etrnity.. to sa 15 z atomizerem nowki nie uzywane...to bys moze cos tu wybrala.... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
mademoiselle jest juz nieaktualne?-zauwazylam dopisek u gory
jeśli tak to nie uda nam sie wymianka,poniewaz caly czas podkreslalm ze najbardziej zalezy mi na mademoiselle.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.