![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Chętnie poznam Kobietę
Witam Drogie Panie
![]() Słowem wstępu chciałbym się przedstawić. Jestem Mężczyzną 29-letnim ![]() ![]() Skorzystałem z Waszego kobiecego forum kilka razy. Mnóstwo tutaj sympatycznych Kobiet, więc postanowiłem zrobić to, co robię ![]() ![]() poznam Kobietę. ot i cała tajemnica ![]() Gdybym na tym skończył, byłoby to trochę niepoważne, gdyż chciałbym poznać nie byle jaką Kobietę ![]() Już śpieszę z krótkim wyjaśnieniem, co kryje się pod tym określeniem. Chciałbym poznać Kobietę, która idąc chodnikiem, przyciąga jak magnes wzrok facetów, ale nic sobie z tego nie robi. Dumnie kroczy przed siebie z odwagą, i uśmiechem. Jest świadoma swoich zalet, wad i tego, że życie to nie bajka. Która ceni pewne niezbywalne wartości takie jak prawda i zaufanie. Która chciałaby w życiu mieć partnera obok siebie, a nie opiekuna, czy pantoflarza ![]() Mam mówić dalej? ![]() Wiem, wiem, że brzmi to tylko jak: "chcę, chcę, chcę...". I zaraz któraś z Was zapyta: "a co w zamian?" ![]() W zamian? nic... ... poza Nadzieją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chętnie poznam Kobietę
Myślę, że Kobietę o którą Ci chodzi poznasz raczej na innym portalu (np. Sympatii)
Te, które TU przebywają raczej nie szukają drugiej połówki na Wizażu ![]() Mimo to - powodzenia w szukaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
to chyba bardziej na jakiś portal randkowy się nadaje
![]() ale powodzenia w szukaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
to zycze powodzenia
![]() mam mieszane mysli czy ci sie powiedzie, w koncu nic o sobie nie napisales no i w zamian? nic...poza Nadzieja....
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byle jaka kobieta jestem, chyba. Wiec ide stad. BTW, moze poszukaj na sympatii, czy gdzies, na pewno bedzie latwiej ![]() Powodzenia!
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() arrio - nadzieja... matką głupich..? (tak mi się jakoś skojarzyło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
heh
to miło że mnie opisałeś (szczególnie ta scena z chodnikiem ![]() ![]() ale jakoś nie jestem zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Też odpadam,bo nie przyciągam wzroku facetów jak idę ulicą, nie chodze po ulicy roześmiana i odważna......ech no lipa no!!:
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A ja myślałam, że wymarzony partner przyciąga wzrokiem a zatrzymuje charakterem
![]() Cóż powodzenia życzę, nadzieja matką głupich, to fakt, ale każda matka kocha swoje dziecko ![]() Wątpie czy tutaj kogoś znajdziesz, może lepiej, tak jak pisały dziewczyny wyżej, założysz konto na sympatia. pl lub na fotka.pl. Tam Ci będzie łatwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Też nie chodzę z "rogalem" na twarzy po ulicy...a czy przyciągam wzrok facetów?? Nie wiem, nie zwracam na to uwagi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet na tych wszystkich sympatiach, musisz cos powiedzic o sobie i zainteresowac kogos swoja osoba ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję za wyrazy serdeczności każdej z Was z osobna
![]() Dziękuję, nie skorzystam z oferty portali randkowych. Informuję, że wyjeżdżam na kilka dni, więc jeśli ktoś coś do mnie napisze i będzie czekał na odpowiedź, to niech się uzbroi w cierpliwość ![]() xyoko - Nadzieja jest matką głupich, tylko jeśli są oni jednocześnie naiwni. pozdrawiam ![]() Cytat:
Poza tym kilka moich znajomych, które mają tam swoje profile, szuka faceta trochę na siłę. A ja nie szukam na siłę, i nie szukam Kobiety, która szuka na siłę, gdyż jest to dla mnie przejawem niedojrzałości ![]() Jak wrócę we wtorek, to coś napiszę o sobie ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-09-13 o 20:59 Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z Edycji i MULTIcytowania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Idac ulica to ja sie przemykam pod scianami
![]() Mimo wszystko - powodzenia!
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja odpadam w przedbiegach, bo: nie pasuję do opisu, zawsze się spieszę jak idę ulicą, poza tym z wolna staję się wojskowa
![]() choć kiedyś jeden facet na ulicy skomplementował, że mam piękne nogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
no dajcie spokój kobiety
tylko ja przyciągam jak magnes spojrzenia facetów, ale nic sobie z tego nie robię ![]() ![]() syntagma kocham Twój avatar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nuu..maly odzew w watku, bo pewnie juz wszystkie siedza i smaruja PW?
![]() ![]() a dziekuje ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
syntagma, Twój avatar jest jak...czarna dziura
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uwaga! Watek pt. "Aaaa tak sobie szukam, mimochodem i nie na siłę, ale jakby co to chetnie poznam kobietę" ![]() Jasssne, zamieszczenie takiego ogłoszonka na wizażu dowodzi wielkiej dojrzałości ![]() Ide se dumnie pokroczyć przed siebie z odwaga i usmiechem ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się bardzo samo sformułowanie "szukam kobiety.Ale nie byle jakiej"
![]() ![]() A tak serio-jeśli kobieta przyciąga wzrok mężczyzn na ulicy i jest dokładnie taka,jaka opisałeś i wszem i wobec się tym chwali...to ja bym się zastanowiła nad dalszą znajomością ![]() ![]() Ps-nie jestem super rewelacyjną laską(wygląd to nie wszystko podobno),a skupiam na sobie wzrok mężczyzn na ulicy-jak założę spódniczkę(co często czynię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Ooo! To ja się zgłaszam! Ja, ja!! Wybierz mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja dzisiaj taką kobietę widziałam!! Na własne oczy!Przysięgam Kroczyła dumnie z glową bardzo wysoko podniesioną . Przyciagała wzrok ja magnes nic sobie z tego nie robiąc A widzicie !! ps.Tylko momochodem rzucę ,że od stóp do głów była ubrana panterkowo -złoto . Powaga .Ale to chyba niema nic do rzeczy ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyżbyś był Księciem z Bajki?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Chłopak pomyliłeś Stronki czy coś... tu sie nie poznaje (chyba ze to akt desperacji<lol2>) tu sie rozmawia, dyskutuje, podziwia, gada o wszystkim i o niczym, ale Nie!!! poznaje przyszłych dziewczyn jak na 29 letniego faceta to żeś dowalił jak zorrooo
![]() tak sobie myślę ze to podpucha...
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja od razu wiedziałam Łajko, ze cos tam na "szarusieńko" dodasz na koncu
![]() Ale nigdy nic nie wiadomo, jak zobaczysz jeszcze kiedys tę pania to daj jej namiary na ten watek, moze pomozesz dwóm sercom się odnalezc ![]()
![]() |
#26 | ||
BAN stały
|
dokładnie tyle ile trzeba
![]() nooo to nie będę już sama paradować tymi chodnikami ![]() ![]() Cytat:
lepiej się chwalić ![]() Cytat:
![]() ale tego nie zrobię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Tyle wymagań, a od siebie tylko nadzieja? eeee nie dla mnie. Poza tym, myślę, że kobieta z twojego opisu nie musi szukać mężczyzn na różnych portalach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A nadzieja na co
![]() Bo ja szybko i pewnie krocze po chodniku nawet w szpilach ![]() Powmine na chwile obecna pewien fakt, który mnie dykswalifikuje, ale zaintrygowała mnie ta nadzieja, która kojarzy mi się z opisem " jestem przy nadziei" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Taka partia i pech chciał, że jestem facetem
![]() Life sux ![]() No nie pech, tato mój (jakieś iXy i Yyyy zadecydowały). ![]() ![]() ![]() Desperat ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.