|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wody toaletowe SABON
Witam,
Zastanawiam się nad zakupieniem wody toaletowej-Sabon,zapach patchoula-96 zł,120ml-czyli...TANIO...No właśnie,czy któraś z Was potrafi powiedzieć cokolwiek o ich trwałości,oraz o jakości i doświadczeniach z zapachami marki SABON? Testowałam ,patchoule i na mnie trzymała się około 8 h.Poszła moja Mama,popsikała się i zapach ulotnił się ponoć po 3 h!!!! Czy to możliwe,że trwałość zależy od skóry? Proszę o odpowiedź bo już prawie bym je kupiła i nie wiem czy nie zrobię błędu,jeżeli zakup będzie mnie dalej kusił,pozdrawiam i dziękuję za pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wody toaletowe-SABON-trwałe jako tako ?
Cytat:
![]() ![]() A tak serio. ![]() Nie wiem, czemu się zastanawiasz - skoro podoba Ci się zapach, długo się na Tobie utrzymuje, to w czym problem? No chyba, że będziecie na spółkę z mamą używały, to może być kłopot z trwałością u niej. Ale może spróbować wcześniej użyć balsam (bezwonny) i na to perfumy - balsamy utrwalają zapach.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mama nie chce patchouli,więc to woda tylko dla mnie.Kupiłam już oliwkę w sprayu o zapachu patchuli z Sabonu i kupując wodę ,będę posiadaczką kompletu,dlatego tak bardzo mnie to kusi
![]() Dzięki i pozdrawiam!AA oliwka firmy Sabon jest REWELACYJNA,pachnie długo i intensywnie,tylko cena...56 zl za 100 ml,ale naprawdę warto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja szczerze mówiąc nie miałam jeszcze do czynienia z firmą Sabon, ale może się rozglądnę za jej produktami. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Są to produkty bio-bez zbędnej chemii,mam parę mydełek...Do każdej lini zapachowej można kupić peeling,mleczko do ciało,żele pod prysznic lekko ścierający-firma przypomina mi jakością,produktami L'occitane-chociaż jest ciut tańsza,aczkolwiek moim zdaniem nie usępuje jakością jeżeli chodzi o pielęgnację ciała.
Miałam żel pod prysznic,kilka mydełek w kostce i ostatnio oliwkę-jest wydajna,ale używam dość oszczędnie.Wejdź sobie na ich strone-www.sabon.pl i przejżyj na KWC opinie o Sabonie-wód toaletowych nikt nie dodał,więc będę pierwsza:P Zaś o produktach do pielęgnacji twarzy niestety nie mogę się wypowiedzieć. Ogólnie to mogę polecić-luksus już od samego progu,ale kosmetyki do tanich nie należą,chociaż są wydajniejsze niż zwykłe-drogeryjne. Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zaciekawiłaś mnie. Muszę się rozejrzeć za wodami...chyba wzrok mi się psuje na starość, bo jak byłam ostatnio, to nawet mi się oko nie zahaczyło
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i właścicielka sklepu jest nie dość, że przemiła, to po prostu nieoceniona jeśli chodzi o porady. Musze się przejść sprawdzić EDT, bo nie wiedziałam, że są. Ze swojej strony mogę polecić peelingi (boskie) i kremy do rąk (różany szczególnie), mydełka i kulki do kąpieli. Balsamy są przyzwoite, ale bez szału. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wód nie ma na ich stronie internetowej,w Poznaniu w Starym Browarze leżą zaraz przy ladzie.Sama ledwo je zauważyłam i to tylko dlatego,że zapytałam Ekspedientke czym są owe tajemnicze butelki.
Na pewno jest zapach Paczuli,Białe Piżmo,Tytoń i coś tam jeszcze-ale kwiatowego,nie pamiętam bo mnei nie interesowało-ale z 6 rodzajów jest jak nic . Będę tam dzisiaj to napiszę Wam dziewczyny jakie są zapachy,buźka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wody toaletowe SABON
Są takie opcje:
-zielona herbata-nie wąhałam bo mnie nie interesuje -patchouli-mm fajna ![]() -piżmo-jak piżmo -tabbacco-nie mam zdania Myślałam,że jest wersja z ambrą-ale albo się skończyła,albo mi się coś pokręciło. Każda po 125 ml za 96 zł ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.