|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przerejstrowanie auta
Witam dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przerejstrowanie auta
żeby zarejstrować auto sprowadzane z jakiegokolwiek kraju unii musi być w tym kraju wyrejstrowane (czasami jest jeszcze potrzebna adnotacja że auto zostało wyrejstrowane na export do innego kraju unii) bez tego nie zarejestrujesz auta w kraju. Pozatym auta angielskie muszą być "przystosowane" do warunków Polskich - czyli musisz przełożyć kierownicę na normalną stronę - bo bez tego auta ci nikt nie zarejstruje w kraju. Gdybyś miała jakieś jeszcze pytania pytaj na priv.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
ooo a jaka jest procedura przerejestrowania samochodu??? bo zakupiłam jakiś czas temu, i musze coś z tym zrobić, a już i tak minoł czas w którym mogłam to zrobić.
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Tak trzeba wyrejestrować auto za granicą i je sprowadzić tam gdzie chcecie i ponownie zarejestrować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Wam za odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mam jeszcze kolejne pytanie w związku z tą kierownicą po lewej stronie... NIe orientujecie sie przypadkiem gdzie można przerobić Honde prelude z 93r. albo opla vectre sri 98r.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Nie orientuję się jak to jest a samochodami z Anglii, wiem jednak dużo na temat aut sprowadzanych z Niemiec.
Trzeba wyrejestrować samochód w Niemczech, po czym wykupić rejestarcje celne + ubezpieczenie już na nazwisko osoby kupującej (dostępne takie, które są ważne od 9 do 30 dni - cena zależna od ilości wybranych dni) po czym po upływie tego terminu lub przed zarejestrować w Polsce + przegląd techniczny.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.