|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak znaleźć nr gg?
Czy można jakoś znaleźć nr gg danej osoby? Całkiem niedawno jeszcze pisaliśmy, ale musiałam zmienić nr komunikatora. Wcześniej miałam aqq ale nie pamiętam tego loginu (w starym komputerze logowałam się automatycznie, a teraz przy nowym nie mam jak), więc zainstalowałam gg i zmieniłam nr.
Przyszło mi go głowy kilka sposobów, niestety żaden się nadaje: - ta osoba jest z innego województwa więc nikt ze znajomych nie ma tego nr, - szukałam w wyszukiwarce, nic z tego. Pewnie nie podał w ogóle danych lub je zmienił - on nie ma nk, ja nie mam facebooka ani innych portali, na których ten nr mógłby być podany - nie posiadam jego aktualnego nr telefonu Poza tym wiem tylko jak ma na imię, z jakiego miasta jest, ile ma lat i że obecnie przebywa za granicą. Ktoś ma jakiś pomysł? Proszę, to strasznie ważne :p
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: jak znaleźć nr gg?
a nie możesz wejść na ten stary nr gg żeby spisać nr?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
właśnie nie bardzo, bo to było aqq, a tam przy logowaniu nie podaje się nr i hasła, tylko login, którego nie pamiętam
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
tak ale na aqq miałaś ten swój stary nr gg
nie znasz numeru swojego gg na pamięć? może wejdź w swojego maila i zobacz wiadomości od gadu-gadu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
napisz sobie w opisie 'straciłam numery kontaktów, odzywajcie się' i jak będzie chciał to sam napisze..
![]() albo poproś kogoś znajomego żeby go wyszperał na jakimś portalu społecznościowym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26696361]
może wejdź w swojego maila i zobacz wiadomości od gadu-gadu[/QUOTE] na to to nie wpadłam, dzięki, zaraz zobaczę co i jak. pewnie będę musiała trochę pogrzebać w koszu, ale mam nadzieję, że te wiadomości tam jeszcze są ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26696433]ale ona już ma inny nr gg
![]() to nikt nie zna tego gg[/QUOTE] xd nie skumałam to zostaje poproszenie znajomego o wyszperanie na fejsbuku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
ale to wystarczy w wyszukiwarce wpisać gadu-gadu i ci powinny wyskoczyć wiadomości od tego nadawcy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
na mailu nic nie ma, wiadomości same się usuwają po miesiącu. z tym poproszeniem kogoś o poszukanie na facebooku też niezły pomysł, z tym, że to dopiero jutro lub w weekend będę miała taką możliwość
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
otworzyc gg ja2 i mamy archiwum profilu ja1 a tam numer poszukiwanej osoby ale tak jak pisalam nie mialam nigdy aqq
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A aqq nie ma jakiegoś przypomnienia loginu i hasła na maila?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
udało mi się, przypomniałam sobie, że mam wszystkie hasła i loginy pozapisywane na schowanej kartce
![]() także jeszcze raz dzięki za główkowanie Kobitki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.