|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zorac a yellow peel
witam,
mam pytanie czy mozna stosować zorac po yellow peelu (kwas retinolowy, kwas azelainowy, kwas fitowy i kwas kojowy, askorbyl palmitynowy, bisabololo) czy też trzeba trochę odczekać i czy wogóle ma to sens?? pytam ponieważ jedno i drugie zawiera kwas retinowy i nie wiem czy nie przedobrzę... yellow peel robiłam już kilkakrotnie, natomiast przygodę z zoraciem mam dopiero zacząć i niepewna jestem pierwszych kroków ..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zorac a yellow peel
Powinnas odczekac chociaz z miesiąc żeby się skóra zregenerowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie o yellow peel do czarnej mamby: ile razy robiłaś, jak bardzo się łuszczyłaś i jak oceniasz efekt? Nie wiem, jaką masz skórę, mnie chodzi głównie o wygładzenie blizenek potrądzikowych i zwężenie porów. Robiłam serię easy peel i byłam w miarę zadowolona, ale yellow chyba robi się raz na kilka miesięcy, a nie w serii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
witam a co sądzicie o yellow peel balm na powiekszenie ust?jest dosc drogi bo koło 311 zł i mały ok 6 gram, zastanawiam sie czy jest skuteczny?moze ktos wie gdzie go mozna w kRakowie kupic?byłabym wdzieczna.joann@
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dziewczyny yellow to wielka sciema,robilam go 2 tyg.temu w lasermedzie na Hozej i niestety zadnych efektow.Kolezanka robila kilka dni po mnie i tez jest nie zadowolona.NIE POLECAM ,zle wydane pieniadze,nawet na zaskorniki nie pomoglo a mialo pomoc,pani doktor obiecywala a ja sie ludzilam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.