|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zdrowych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
Życzę Wam drogie Wizażowe Mamusie i Przyszłe Mamusie
zdrowych spokojnych, w gronie tych których kochacie, Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2008 spełnienia najskrytszych marzeń, miłości ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrowych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
Ja tez chciałam złozyc dla wszystkich mam
Najserdeczniejsze życzenia Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok 2008 żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija Przede wszystkim chciałam złozyc życzenia dla wszystkich dziewczyn z próbowac do skutku
życze wam by wasze szczęscie nadeszło wraz z Nowym Rokiem 2008 by odeszły wszystkie cierpienia i smutki i zeby to wielki kapusciane pole obrodzilo w maleńkie skarby ktore bedziecie nosic pod serduszkiem ![]() Przesyłam Wam równiez pod choinkę moc ciążowych fluidków 0~~ o~~ 0~~ o~~ o~~ o~~ o~~ o~~ O~~ o~~ o~~ o~~
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Zdrowych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zapraszam do podzielenia się wirtualnym opłatkiem http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Kamila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.