|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam delikatnego żelu do mycia twarzy który zmyje dokładnie podkład Colorstay Revlon
Tak jak wyżej. Zastanawiam się nad kilkoma:
Kolastyna Piękno Natury, żel oczyszczająco-kojący, Neutrogena Visibly Refined, Pore Refining Facial Wash, Nivea Visage Kremowy żel do mycia twarzy (cera sucha) ...a może jeszcze inny? Codziennie używam podkładu i pomimo tego, że mam cerę mieszaną ze skłonnościami do niespodzianek i przesuszenia szukam czegoś delikatnego, co nie wysuszy mi buzi i co sprawi, ze po calym dniu noszenia podkładu i pudru moja buzka odpocznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Szukam delikatnego żelu do mycia twarzy który zmyje dokładnie podkład Colorstay Revlon
No proszę.......please!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: Szukam delikatnego żelu do mycia twarzy który zmyje dokładnie podkład Colorstay Revlon
Johnson's Facial Wash.
![]() Są różne wersje, na pewno jest do skóry wrażliwej, wydaje mi się, że jest też do skóry suchej. Koszt to chyba paręnaście złotych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
polecam Garnier skin naturals do cery normalnej i mieszanej, na środku tubki(zielonej) jest napis "podstawa pięlegnacji". ja mam bardzo wrażliwą skrórę, prawio wszystko mi podrażnia, a ten wprost przeciwnie, jest cudowny i na dodatek dokładnie oczyszcza i ma przyjemny , świezy zapach. cena to 10-15 złotych(nie pamiętam dokładnie) polecam i pozdrawiam
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A może żel do mycia twarzy Iwostin Purritin? Na KW dziewczyny bardzo go chwalą, ja też go używam i jestem zadowolona
![]() pozdrawiam i życzę udanego zakupu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Witaj Nora. Używam do swojej, mocno wymagającej gębuli gelu
Dr Irena Eris. I są to kosmetyki-które wogóle akceptuję / marka/. Wybrałam nawet gel do naczynek. jestem bardzo zadowolona. Nawet jest używany podczas oczyszczania twarzy specjalną, miękką szczoteczką do demakijażu. Jest to seria PHARMACERIS N / czerwony pasek/ - kojący żel myjący z wyciągiem z oczaru wieginijskiego, vitc, ph-neutral . Jesli mojej cery nie podrażnia i dobrze oczyszcza-to znaczy że niezły. Cena w zależności miejsca zakupu od 14-16 zl/200 ml. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Oj, joj. Akceptuję jedynie z tej marki tylko ten jeden, jedyny produkt. Dla jasności. Pzdr
|
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tylko i wylacznie zel do mycia twarzy Toleriane La Roche Posay. Sprawdz opinie na KWC. To raz. Dwa, ze kosztuje ok.40 zl, ale mi jedno opakowanie starcza na4-5 miesiecy! A zmywam nim twarz dwa, albo trzy razy dziennie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.