|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Czas na moje fotki
wklepuje jeszcze raz moje fotki.
![]() Mówiliście że mam założyć swój wątek... także to robię ![]() mam nadzieję, że Fotki będą się Wam podobać ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas na moje fotki
i jeszcze te ...
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. ok, ale chyba troszke za dużo góry i mogłabyś kolorki podkręcić
![]() 2. ładne, aczkolwiek szkoda, ze zamek nie jest ostry ![]() ![]() 3. bdb ![]() ![]() ![]() 4. nice ![]() 5. super ![]() ![]() 6. bdb 7. ładne tylko ostrości zabrakło ![]() 8. bdb 9. bdb 10. trawka sie przepalila i kadr byłby lepszy bardziej w prawo ![]() ogólnie ładne zdjęcia ![]() dodaj jeszcze nazwę aparatu, którym robisz ![]() popracuj nad ostrością i nasyceniem kolorów i bedzie miodzio ![]()
![]() |
#4 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję. ![]() to są zdjęcia, których nigdy nie retuszowałam. są takie... jak po prostu wyszły ![]() ![]() ![]() ![]() ale ale ale.... jak znajdę troszkę czasu to zajmę się przeróbką. Dzięki Marwari za ocenkę moich fotek. acha. a nazwy aparatów... eee.... gdybym to ja jeszcze wiedziała... chodzi o to że nie mam swojej cyfrówki... pożyczałam zawsze od byłego chłopaka... lub od siostry.... teraz planuje kupić swoją lustrzankę... ![]() ![]() ![]() wstawiłam je.. bo mam do niego sentyment... oj... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja Morskie Oko zawsze wypatrze
![]() jakbyś miała chwilę to zajrzyj do mojego foto wątku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=214479
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]()
A tu Moja Przyjaciółka
![]() ![]() Robiłyśmy sobie... przysłowiowe "jaja" ![]() ![]() Nio i konik ![]() ![]() ![]() Przy koniku chyba złe światło... Ale co tam ![]() i ja ![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Zdecydowanie trójeczka ma coś w sobie.. spróbuj bardziej zadziornych ujęć. I pokaż oczęta.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Możesz zaglądnąć. jeśli tylko masz ochotę ![]() mam o wiele zadziorniejsze ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Średnio dobre i średnio ciekawe
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.