|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Walizka na wakacje
Jaką byście polecały kupić walizkę na tygodniowe wakacje?
![]() Czy polecicie jakąś firmę, macie z jakimiś walizkami doświadczenia? ![]() Chciałabym walizkę pół-twardą (jeśli to tak nazwać ![]() Znalazłam na allegro walizki które zainteresowały mnie, jednak nie jestem w stanie ocenić ich jakości. Czy któraś z Was może ma taką i mi doradzi? ![]() http://allegro.pl/okazja-walizki-wal...773123520.html
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walizka na wakacje
Ja nie inwestuję w walizki, za to zawsze przed podróżą dobrze je strechuję i zabezpieczam dodatkowo pasem. To wystarcza. A mam zwykły komplet 3 walizek z Allegro za jakieś 200zł.
![]() |
#3 |
ctrl alt delete
|
zwróć uwagę, żeby walizka, kiedy ją położysz na ziemi, otwierała się na górze (jak wieku od skrzyni), a nie w połowie - taką otwieraną w połowie jest trudniej sensownie spakować.
jeżeli dużo latasz tanimi liniami, to zdecydowanie powinnać mieć podstawową małą walizkę, która jest wliczona w podstawową cenę biletu. na tydzień spokojnie da się w taką spakować (jeżeli umiesz się pakować oczywiście ![]() Zwróć też uwagę na to, żeby walizka była lekka - jeżeli możesz zabrać ze sobą ograniczoną ilość kg, to naprawdę nie chcesz, żeby 1/5 tego stanowiła walizka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Gdyby ją postawić, to odsuwa się od dołu, więc nie wiem, czy Ci to będzie przeszkadzać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam z tej aukcji
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam już więc w sumie nie trzeba
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
DOMator
|
Kilka lat temu kupiłam taką walizkę: http://www.puccini.pl/produkty/walizka-em-50307-b/
Rozmiar średni, w sam raz na tygodniowy wyjazd. Moja przeżyła ciąganie po krzywych chodnikach, wciąganie po schodach na dworach, jazdę pociągiem i loty samolotem, dźwiganie butelek pełnych lokalnych trunków z różnych części Europy i póki co jedynie po kółkach widać, że ma za sobą sporo podróży. Poza tym trzyma się dobrze, więc z czystym sumieniem mogę polecić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Jeżeli tak jak ja zastanawiacie się nad zakupem nowych walizek na wakacje. To polecam przeczytać wam ten <ciach_reklama> artykuł na temat jaki rodzaj / jakość walizki / plecaka warto kupić w zależności od wybranych wakacji. Osobiście wybrałam jednak plecak ponieważ w planach było również zwiedzanie razem z bagażem. Wole mieć ręce wolne np na aparat fotograficzny
![]() Pozdrawiam. Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2016-07-25 o 09:09 Powód: Reklama w linku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.