|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomocy! nie umiem tanczyc;(
Mam taki problem za 2 tygodnie moja studniówka, a ja nie umiem tanczyc, ruszam się jak ta królewna z drewna;( a do tego mój TŻ jest po prostu mistrzem na parkiecie i nie wiem co mam zrobic;(jak nauczyc sie tanczyc w 2 tygodnie;(a chcialabym wypasc jak najlepiej i nie chcialabym zeby musial sie wstydzic za mnie, ze dziewczyna jestem a to on tanczy lepiej odemnie;(
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy! nie umiem tanczyc;(
Ale jakiej pomocy oczekujesz?
Chyba prosciej byłoby poprosić swojego faceta, aby trochę Cię poduczył. Przeciez nie musisz od razu wywijać skomplikowanych układów, wystarczy, abys sie rozluźniła i pozwoliła partnerowi prowadzić. |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
może szybki kurs? zresztą kurs tańca w ogóle na dobre wychodzi
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dobrze piszą. Poproś faceta o szybki kurs przed imprezą.
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrym pomysłem jest to, żebys poprosiła jakąs (dobrze) tańczącą koleżankę i razem coś wypróbowały w Twoim domu lub w jej. Jakaś dobra muzyka disko. Umc umc umc.
Wiem że na początku może to głupio wyglądać ale pomyśl że to może Ci pomóc ![]() Możecie sie powygłupiać, poćwiczyc obkręcanie, jakiś układ. Inna sprawa- obejżyj sobie jakąs kasetę z wesela- może ona Cię jakoś natchnie ![]() Albo po prostu powiedz swojemu TŻ aby nauczył Cię kilku kroków i poćwiczył. Wytłumacz że chcesz się dobrze bawić a nie głupio czuć że coś tam. Zresztą, jak chłopak dobrze tańczy to będzie mógł Cie poprowadzić
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka kieliszkow i sama poczujesz rytmy, dasz sie poniesc muzyce i cały stres minie.
Tylko zaufaj partnerowi i nie bój się, wcale nie jest tak, że każdy cie obserwuje (choć zwykle ma sie takie wyobrażenie). Każdy się świetnie bawi i patrzy z reguły na siebie i swoją osobę towarzyszącą ![]() Więcej wiary w siebie. A w ramach przygotowań możesz pokręcić tyłeczkiem we własnym domu przy fajnej muzyce
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A od czego masz TŻta
? Może nauczyć Cię kilku kroków . Po co iść na kurs tańca albo prosić koleżankę o to żeby nauczyła Cię tańczyć skoro masz chłopaka .
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Przez internet trochę trudno (ale Bridget sobie poradziła
)Kilka rad internetowych: kupić płytę tańczących z gwizadami przejść się do biblioteki/ksiegarni po poradnik od podstaw poprosić własnego, przybocznego mistrza tańca zapisać się na kurs
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Poproś faceta żeby Ci przed studniówką urządził szybki kurs tańca, ale jeśli się wstydzisz to zaangażuj koleżanke, przyjaciółke, siostre albo brata i z nimi ćwicz...
więcej wiary w siebie
Zapalasz ogień - gdy w mroku tonę dodajesz siły - gdy walczę co dzień gdy świat się staje czarno - biały Ty śmiechem mu przywracasz barwy Otwierasz duszę - gdy się smucę wskazujesz prawdę - gdy się gubię... ![]() Kocham !!! |
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
Jak mówisz, że Facet urodzony tancerz, to czemu go nie poprosisz, żeby Ci pokazał co i jak ?! Wstydzisz się ? To by było głupie ;|
A tak wogóle, to tańczyć umie każdy.. na swój sposób oczywiście
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Popros TŻalbo jakąs koleżankę i już
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
dzieki za pomoc
moze wybiore opcje z kumpela a pozniej TŻ poprosze jak juz mi cos zacznie wychodzic bo ja zawsze mam takie wrazenie wlasnie, jak pisaliście, że każdy sie na mnie patrzy jak ja tancze... albo wlącze mtv i coś poprubuje przed lustrem jeszcze raz wam dziekuje
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.