|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cena uzupełnienia żelowych w Krakowie.
Witam!
Jaka jest przeciętna cena uzupełnienia żelowych paznokci? Niedawno zapłaciłam 90 zł (dla mnie to trochę dużo,zwłaszcza,że robiłam "prywatnie"- nie w salonie).Dwa były do wymiany plus nowy wzorek na paznokcie (wzorek prosty,bez cyrkonii itp.). W sumie po długiej przerwie robię żelowe paznokcie i praktycznie u tej samej osoby (generalnie oprócz ceny jestem zadowolona),więc nie mam porównania. Jaka jest przeciętna cena uzupełnienia? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cena uzupełnienia żelowych w Krakowie.
Podniosę.
Chodzi mi o przeciętną (najczęściej spotykaną: niezawyżoną i niezaniżoną) cenę uzupełnienia żelowych paznokci plus oczywiście wzorek,robionych prywatnie (nie w salonie kosmetycznym). Wydaje mi się,że 90 zł,pomimo nawet "wymiany" dwóch tipsów to jednak trochę za dużo ![]() Dodam,że z usługi jestem zadowolona,ładnie,estetyc znie,naprawdę długo się trzymają,tylko ta cena.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ZA DUŻO u mnie bierze 40 zł
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jeśli jesteś zadowolona , dziewczyna robi starannie i bardzo dobrze się trzymają to cena jest adekwatna do jakości .... choć trochę wysoka , nie przeczę ...
zawsze możesz opszukać innej stylistki .... jak nie będziesz zadowolona to wrócisz do obecnej ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.