|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Co by tu 'zmienić' ?
Witam przed nowym rokiem
![]() Z racji zblizającej się wielkimi krokami studniówki i pewnej chęci ku metamorfozie chciałabym uzyskać jakieś rady,wskazówki odnośnie lekkiej zmiany image'u, tzn. jaka fryzura (na co dzień i na wieczór)makijaż byłby najodpowiedniejszy. Oczywiście załączę fotografie,ku ułatwieniu 'zadania'... ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1199139615 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1199139955 http://img338.imageshack.us/my.php?image=hyhyla8.jpg te 'fotogeniczne' miny o losie o_O Przyznam,że mam problemy z zaczerwieniami w okolicach policzków.nosa.brody , są dziwnie napięte mimo używania silnie nawilżajacych kremów hipoalergicznych,włosy zaś od 3 miesięcy wypadają (łykam zdeczka nieregularnie revalid,ascofer,zdrowo się odżywiam, i nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co by tu 'zmienić' ?
Pierwsze co bym zrobiła, to wycieniowała bardziej włosy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
moze jakies nowe upiecia wlosw?
![]() Pierwsze co bym zrobiła, to wycieniowała bardziej włosy <--zgadzma sie ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-01-02 o 20:19 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dzięki za rady
![]() Włosy dość mocno wycieniowałam we wrześniu więc w tej sytuacji je podetnę ( u innej fryzjerki,która nie zniszczy ich brzytwą ![]() W kwestii koloryzacji itp myśle,aby za kilka miesięcy pofarbować je (w pobliskim studio Kerastase) w odcieniu ciemnego brązu/czekolady ,o ile nie pogorszy to stanu ich wypadania. Pozwolę też spytać się o smoky eyes stricte jego odcień... Sukienka będzie w tonacji fioletowej,bolerko/obuwie w brązie,dodatki złote ,czy w tym przypadku dla lepszego efektu użyć cieni w barwach brązu,miedzi,złota posiadam (ww sprawdzone jakościowo z Clinique )czy też fioletowych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hm... Mi by tu bardziej pasował fiolet, ale wydaję mi się, że w ostateczności brąz też powinien ładnie wyglądać. Możesz też połączyć brąz ze złotem, ale na złoto uważaj żeby nie przesadzić i nie wyglądać jak choinka. Jakbyś się zdecydowała na fiolet to kup coś tańszego (np. cienie essence) i jak skończysz się malować to spryskaj DELIKATNIE twarz lakierem do włosów (makijaż będzie się trzymał całą noc). Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.