|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
firefox problem
Zainstalowalam aktualizacje do firefoxa i wszystko byloby pieknie gdyby nie fakt ze na tym pasku gdzie wyswietlaja sie adresy zapisuje mi sie prawie kazdy adres w ktory wchodze.
Przykladowo: Jak wchodze na wizaz to zapisuja mi sie watki ktore przegladam. Moze i jest to wygodne ale zupelnie niepotrzebne i irytujace. Nie chce zeby wszyscy domownicy widzieli jakie watki przegladam itp ![]() Mam nadzieje ze da sie cos z tym zrobic.Help. Z gory dziekuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: firefox problem
Cytat:
Jestem przyzwyczajona, że w tym pasku mam koło 10 stron na które najczęsciej wchodze, a reszte usuwam... ![]() próbowałam coś z tym zrobić ale mi sie nie udało, wiec po prostu zainstalowalam z powrotem poprzednia wersje firefoxa ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
u mnie dokladnie to samo, ale myslalam ze tylko ja mam z tym problem....no nic w domu jeszcze ujdzie ale w pracy....
moze mi ktos podac jak sie nazywa starsza wersja firefoxa, ta "normalna" i czy musze najpierw wyrzucic ta najnowsza zeby weszla starsza?
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu masz najnowszą wersje starej wersji ![]() ja zainstalowalam od razu bez wywalania tej nowej i wszystko wróciło do normy ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
w przyszłosci mam sie nie godzic na aktualizacje? bo w pracy wlasnie przez to doszlam w koncu do najnowszej, wkurzającej wersji
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A ja ustawiłam sobie czyszczenie prywatnych danych po kazdym wyjściu z przeglądarki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.