|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pomysł jest,ale czy będzie pasowało!
Chciałabym poprosić Was o radę. Otóż wzbieram się w sobie, żeby zrobić sobie prostą grzywkę. Ale sama nie wiem czy będzie mi pasowała. Z reguły jestem nieśmiała i wiem, że jakby coś wyszło nie tak to nie byłoby dobrze. Nie chcę żadnych drastycznych zmian. Myślałam o pocieniowaniu i grzywce. Co o tym myślicie ? Zależy mi na opinie kogoś z zewnątrz. Sorrki za takie foto.
1 foto bardziej aktualne, 2 i 3 mniej ale bardziej ukazuje długość. Chciałabym rzecz jasna skrócić je, gdyż we wrześniu fryzjerka minimalnie je podcięła, a nie oto chodziło.
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pomysł jest,ale czy będzie pasowało!
A o jaka grzywke ci chodzi? O taka prosta gruba pozioma? Czy raczej taka jakas na bok pocieniowana? Bo wydaje mi sie ze w takiej wlasnie na bok (czyli cos w tym stylu jak masz ale bardziej pocieniowana i krotsza) bylo by ci fajnie. Poszukam czegos takiego jutro na necie i wkleje. I mysle ze moze jakbys dodala troche jasnych pasemek tez bylo by ci do twarzy. Ale to juz taka dodatkowa opcja...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o prostą grzywkę nie o cieniowaną
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Aha, lubie takie grzywki, sama mialam ja nawet 2 razy w ciagu ostatnich 4 lat. Ale zawsze gdy je zrobilam to czulam sie jakos zle z nimi. Chociaz prawie kazdy mowil, ze mi w takiej grzywce do twarzy.
Ale wracajac do Ciebie to mysle ze pasowala by Ci. Jesli boisz sie drastycznych zmian to poprostu zrob ja dosc dluga, zeby w razie czego nie czekac dlugo az odrosnie, no i zawsze mozna ja zaczesac na bok lub zalozyc opaske i grzywki nie widac. Jesli masz szybko przetuszczajace sie wlosy to nie polecam tego typu grzywki gdyz bardzo szybko sie przetluszcza i trzeba myc wlosy codziennie. Tak na marginesie chyba bardziej bys mie sie podobala w takiej na pok pocieniowanej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mnie osobiście wydaje się, że byłoby Ci dobrze. Masz podłużną/trójkątną twarz, dokładnie jak ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ogromna prośba. Gdyby któraś Was mogła zrobić Effci taką symulacje w photoshopie na podstawie zdjęć, które tu wstawiła?Byłabym bardzo wdzięczna. Mam dokładnie ten sam problem i bardzo podobną twarz- szczuplusieńką. Również najlepiej czuję się zaczesując włoski w sposób w jaki to robi Effciaa i od kilku ładnych miesięcy chodzi za mną ta grzywka.. (równocześnie chciałam włosy ciachnąć, by wzmcnić, wypadają niemiłosiernie i żadne cuda nie pomagają, aktualnie mam długość ok 8 cm za łopatki (długie). Ja jednak myślę o takiej długiej, ale ścieniowanej na bok. Effciu do prostej grzywki mamy niestety za szczupłe twarze, taka grzywka ładnie wygląda na okrągłej buźce. Pozdrawiam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
na okrągłej? Mi osobiście na takiej twarzy się nie podoba.
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Na okrągłej to raczej wygląda jak pulpecik;p
Boskie masz te włosy ![]() Chyba by Ci pasowała taka grzywka, chociaż chyba lepiej byłoby wycieniować włosy, a grzywkę na bok, tylko krótszą i mocniej wycieniowaną. I taka mała rada, nie maluj tak oczu. Zdecydowanie lepiej wyglądałabyś w brązowej kredce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Jakby nie bylo to mysle ze warto sprobowac, jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz. A w razie czego to zawsze odrosnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Po mojemu możesz nieźle wyglądać w prostej grzywce i pocieniowanych włosach
![]() ![]() Możesz też fajnie wyglądać w czymś takim jak w załączniku,ale mimo wszystko chyba lepiej prosta ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do grzywki to chyba jednak spróbuję, właśnie chodzi mi o taką zakrywającą brwi nie w pół czoła ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Co o tym sądzicie ?
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
mi się bardziej podobała na bok grzywka...
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Ladnie wygladasz
![]() Masz takie duze sliczne oczyska, i przy tej grzywce wygladaja swietnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a dziękuję
![]() W ogóle to stwierdziłam, że trzeba wszystkiego probować ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.