|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Moje amatorskie zdjęcia
Wiem, że moje zdjęcia nie są niczym specjalnym, ale mam nadzieję, że zdobędę tutaj kilka dobrych rad, które z pewnością przydają mi się do robienia lepszych zdjęć.
Zabraniam kopiować zdjęcia Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2010-11-03 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moje amatorskie zdjęcia
Jest kilka zasad w fotografii, ale ja znam tylko kilka póki co i się do nich stosuje, robię zdjęcia dla przyjemności
Najlepiej, jesli masz ciekawy obiekt, ustawić na niego ostrość, ale tak, żeby był mniej wiecej w 1/3 zdjęcia. Fajnie jak jest coś na pierwszym planie - ja przy fotografii kwiatów albo owoców, ustawiam się tak, by interesujący mnie obiekt "wyglądał" zza gałązek, źdźbła trawy itp. ![]() Według mnie, najlepsze jest zdjęcie róży i kłosu Edytowane przez Sylure Czas edycji: 2009-07-01 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wiecie co jest niesamowite w tych zdjęciach? Że autorka obrała niebanalne obiekty zainteresowania. Jak się na nie patrzy, to umie się docenić piękno głupiego pnia, czy muchy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Dziękuję za komentarze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.