|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Kramik smash - błyszczyk Clinique, mikrodermabrazja Avon, żel na blizny Oceanic i in.
NIEAKTUALNE
ZAPRASZAM DO NOWEGO KRAMIKU: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...98#post7262298 Edytowane przez smash Czas edycji: 2008-04-17 o 19:31 Powód: linki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Kramik smash - błyszczyk Clinique, mikrodermabrazja Avon, żel na blizny Oceanic
moze cos u mnie? chetnie przyjem caly ale moze rowniez osobno tylko blyszczyk i mikrodermabrazje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik smash - błyszczyk Clinique, mikrodermabrazja Avon, żel na blizny Oceanic
1. błyszczyk Clinique Full Potential Lips w kolorze Glamourfull tzn.
2. korektor Maybelline EverFresh Concealer w kolorze Light Beige Cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witam
Interesuje mnie 4. żel silikonowy na blizny Oceanic z ptecznej serii Pharmaceutic. 2. korektor Maybelline EverFresh Concealer w kolorze Light Beige (jaśniejszym), nowy, raz użyty (wole jednak korektor w sztyfcie). Poj. 7,5 ml, data waznosci 11. 2010 Ale równiez chetnie przygarne cały zestaw. Zapraszam do mnie moze cos akurat wpadnie Ci w oczko ... ![]() Odp. u mnie Pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bzuz - interesuje mnie tusz Funkhousera. Czy to jest ciemny czy jasny fiolet? Jaka jest data waznosci? Czy tusz byl otwierany?
Uff, to tyle pytan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
to jest niebieski a napisalam ze fiolet? to moja pomylka. Mam go zamowionego z stanow i dopiero sie shipnguje do polski wiec jest nowy ale trzeba na niego troche poczekac zamowil mi go moj przyjaciel chcac mi zrobic niespodzianke tyle ze niebieskiego wogule nie uzywam. Jest nowy i jest sprowadzany z oficjalnej strony producenta. w tym tygodniu powinnam juz go miec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
2. korektor Maybelline EverFresh Concealer w kolorze Light Beige (jaśniejszym), nowy, raz użyty (wole jednak korektor w sztyfcie). Poj. 7,5 ml, data waznosci 11. 2010
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7284 4. żel silikonowy na blizny Oceanic z ptecznej serii Pharmaceutic. 2 tuby po 30 g, nowe, nienaruszone fabryczne, metalowe zamknięcie. Kupiłam na blizne na kolanie po upadku z roweru. Pomogła mi juz 1 tuba, wiec moge oddac zapas. Wg producenta zel redukuje rowniez blizny po tradziku i rozstepy. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bzuz - to ja bym chyba byla chetna na Twojego Funkhousera (czytalam cos o tej firmie i chetnie wyprobuje nawet kolorowy tusz
![]() P.S. Dorzucilabys pomadke ochronna Inglota? Lipglossjunkie, Carliee, Bezcielesna - niestety dziewczyny nic nie znalazlam. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.