|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wygrywanie/zarabianie w internecie
Witam! Z góry od razu przepraszam, jeśli umieściłam wątek w złym miejscu. Tak jak w tytule, znacie jakieś strony na których można coś całkowicie darmowo wygrać, wymieniać punkty ? Wczoraj znalazłam taką stronę http://odlotek.pl/zaproszenie/63729 gdzie punkty można zdobywać grając w gry, biorąc udział w darmowych losowaniach. Nagrody są bardzo ciekawe, wystarczy zdobyć wymagana liczbę punktów i wymienic na wybraną przez siebie nagrodę. ; )
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wygrywanie/zarabianie w internecie
To zgodne z regulaminem?
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
To mi zdecydowanie wygląda na reklamę
![]() Link na pewno powinien zniknąć... ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ktoś chce zdobywać 30 punktów za zapisanie osoby do zabawy... Na stronę może się zaloguje ale nie na pewno przez twoje zaproszenie bo nie określiłaś wprost że Ty będziesz mieć z tego korzyść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja troszeczkę pieniążków zarobiłam poprzez tzw. uploading. Dla zainteresowanych, żeby nie było że coś reklamuję poniżej link do pliczku gdzie z grubsza opisane na czym to polega.
http://uploading.com/files/94m4a48b/...5281%2529.pdf/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja chciała bym polecić stronę http://www.xpango.com?ref=92274671 wybieramy tam nagrode, można ją wygrać w następujący sposób, za każdą osobę zarejestrowaną z naszego polecenia otrzymujemy punkt
![]() punktow nie trzeba mieć dużo ![]() Ja zbieram na telefon Nokia 5800, potrzebuje jeszcze 23 punktów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
polecam ten odlotek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Takich stron gdzie można zdobywać nagrody jest bardzo dużo - kilka to zdrapki internetowe, inne to zbieranie punkty za poleconych, inne to zdobywanie punktów za bywanie w serwisie czy braniu udział w róznych rzeczach itp, itd. Część z nich opisałem na swoim blogu (link w stopce). A temu Odlotkowi będę musiał się przyjrzeć
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
jest dużo takich stron.ogólnie nie polecam ✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂ jak był pierwszy właściciel to było ok,teraz od pół roku czekam na nagrody i się nie doczekam jak inni-nie warto tam pkt zbierać.
wpiszcie w wyszukiwarkę e-konkursy jest to strona gdzie są wszystkie w jednym miejscu. Jak byłam maniakiem konkursów to właśnie dzięki tej stronie wiele wygrałam ![]() jest jeszcze strona przeczytamwszystkich ogólnie dużo możliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.