|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
WE-MA?????? CO SIE DZIEJE?
Pisze zeby sie pozalic
![]() Dzwonilam doslownie 3minutki temu do Pana od pedzelkow, i zostalam hmmm niemile potraktowana ![]() Chcialam zamowic sobie pedzelki poniewaz, wrescie doczekalam sie czasu kiedy moge je dostac w prezecie, tyle ze sama mialam je zamowic ze zwgledu na to ze osoba obdarywujaca (nie wiem czy dobrze napisalam) mnie nie zna sie za nic na pedzelkach ![]() IIII Pan odebral ja gdzecznie zapytalam sie czy mozna u niego kupic pedzelki i czy moglby je do mnie wyslac ![]() Na co Pan wrecz nakrzyczal na mnie ze NIE!!!!! bo oni teraz maja cos tam cos i nie wysylaja ze moge po 15stycznia dopiero zamowic, ale i tak mu to nie na reke bo TO NIE SKLEP WYSYLKOWY!!!!!!!!!. Grzecznie zapytalam sie jeszcze czy ogolem ma otwarty sklepik bo poprosilabym o kupno kolezanke z internetu, ona by kupila i sama mi wyslala pedzelki. Pan zaczol cos krecic i rozlaczyl sie ![]() ![]() Czy ktoraz z was ost byla w wemie czy oni jeszcze3 funkcionuja i jak ja mam zdobyc ich pedzelku ![]() Nie stac mnie na kupno pedzli sephory czy tez nawet inglota, bo za 9/10 pedzli musialabym zaplacic duuuzo, a tez nie chce naciagac ukochanego na sumy z kosmosu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: WE-MA?????? CO SIE DZIEJE?
Miałam przyjemność rozmawiać z Panem We-Ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Neoilinko, byłam u Pana Pędzelka dokładnie dwa tygodnie temu. Jest to starszy, mocno starszy Pan, przeuroczy i przemiły - sprzedał mi pedzelki ale mówił, że po prostu nie chce mnie "odprawić" z niczym, nie powinien sprzedawac bo pół Polski do niego wydzwania i ma tyyyyyyyyyle zamówień wysyłkowych że po prostu nie zdąży zrobić pedzęlków. A robi je on i jego żona - tylko. A zamówień całe mnóstwo. To że był niemiły może postaraj się wytłumaczyć zaawanswoanym wiekiem i różnymi nastrojami - a to że nie przyjął zamówienia - ogromem pracy. Wiem, że troszkę go tłumaczę, ale to dlatego że miałam z nim osobisty kontakt i wiem, że to naprawdę przeuroczy Pan. Tak prawdę mówiąc to ja go podziwiam - sprzedaje pędzelki za jakieś śmieszne pieniążki bo jak sam powiedział - uważa że ludzi nie można oszukiwać i naciągać - z tego co mówił to zarabia na jednym pędzelku jakies grosze a on mówił o tym, jakby to były wielkie pieniądze...To naprawdę nie jest sklep wysyłkowy i sądzę że to dla starszego Pana jest dość kłopotliwe - realizowanie takich zamówień, to w sumie grzeczność z jego strony - moze coś go wyprowadziło z równowagi...
Przykro mi, że tak się potoczyła Twoja rozmowa, nie wiem co ci doradzić ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Poczekam do 15stycznia i zadzwonie jesli nie bedzie mogl wyslac to juz nie moja wina , ja nie bede jechala z Dabrowy Gorniczej po pedzelki
![]() ![]() Buska dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.