|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
ponownie branie antybiotyku
W tamtym roku w kwietniu zaczełam leczyc sie u dermatologa. Przepisał mi antybiotek Unidox. Brałam go przez 3 miesiące. Mineło juz 6 miesięcy odkąd niebiore. I mam takie pytanie czy moge zacząc brac antybiotyk znowu? Niewiem czy mozna ten sam, jezeli nie to inny...ale czy to nie wpłynie zle na moje zdrowie. I czy wogole moge jeszcze brac przez kolejne 3 miesiące??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ponownie branie antybiotyku
a dlaczego chcesz znowu brac antybiotyk ?
antybiotyk jest na recepte i nie wolno stosowac ich bez konsultacji z lekarzem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
No oczywiście ze nie bede brała go bez kosultacji z lekarzem., sporeszta on musi mi go wypisac więc i tak nie miałaym innego wyjścia . Ale moze ktoras z was miała juz tak albo poprostu wiecie czy moge zacząc jeszcze raz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no to skoro sie wybierasz do lekarza to on Ci odpowie na te pytania, a poza tym nie wiemy ani na co bierzesz, ani dlaczego chcesz znowu brac... nie jestesmy lekarzami
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
jesli po dostawieniu masz takie same objawy badz wieksze niez przed braniem tego antybiotyku to pewnie bedziesz musiala zmienic lek luk przedluzyc terapie...czasem takie leczenie trzeba wspomagac roznymi lekami dodatkowymi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.