|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() DKNY, Lip Fusion...![]() ![]() Mam na wymianę (ale tylko za cos super) - DKNY 50 ml (zostalo 30 ml) - Lip Fusion w kolorze Kiss użyty 2 razy wiec jest prawie pełny! - Szminka Avon kolor Gold dipped zostało 70 % - czrny cień z drobinkami Deborah - uzyty 2 razy Wymienie sie za jakiś błyszczyk powiekszjący usta fajny podkład najlepiej clinique lub coś innego ![]() ![]() Edytowane przez bianka12345 Czas edycji: 2008-01-13 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: DKNY, Lip Fusion...
Witaj na Targowisku
![]() jestem chętna na lip fusion, może znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie z acień deborah
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
siek witaj!
Zainteresowało mnie coś z tych rzeczy: Brązer francuskiej profesjonalnej linii Make Up Forever,w pięknej puderniczce z lusterkiem, zapakowany w zamszowe eleganckie etui, odcien 02, wiecej do poczytania na stronie sephory, oto link do niego: DEBORAH Lakier do manicure francuskiego nr 792, jasny rozbielony róż, uzyty dwa razy, więc jak nowy Pędzel WE-Ma do pudru, uzywany, ale umyty, wyczyszczony i w dobrym stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witaj,
interesuje mnie Lip Fusion i cień Deborah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
to może wymaian cienia na lakier, myślę, ze cena zbliżona... a mogłabyś podac nr tego cienia, czy on ma drobinki, czy jest matowy?
Chyba, ze interesowałaby Cię większa wymiana, cień i błyszczyk za: brązer, lakier, pędzel i dorzucę jakiś gratisik z mojej strony... Czekam na decyzję! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś za DKNY?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193302 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Lasia, czy mogłabys podać w jakim stopniu zuzyty jest podkład Clinique, Lancome i korektor? i jaki to odcień? I w jakim kolorze masz cienie Isadory i również w jakim stopniu są zużyte?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
daty nie ma na pudrze, ani na lakierze, ale brązer nabyt przed wakacjami, a lakier ma z dwa miesiące, a ja uzyłam go raz i był trzymany w ciemnym i chłodnym miejscu... Pędzel umyty, ale zdarza sie, ze wymapają z niego pojedyncze włoski, tak było od nowości, wolę jednak o tym powiedzieć, by nie było nieporozumień...
pozwolę sobie zapytac o to samo, czy Twoje kosmetyki są świeże? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
siek , błyszczyk kupiłam jakis tydzień temu, ale niestety wyrzuciłam kartonik. Jest nowiutki, Cien kupiłam przed wakacjami. Nie ma daty ale na opakowaniu jest napisane, że nadaje sie do uzycia przez 18 miesięcy od otwarcia czyli jeszcze 12.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
piszę ci PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
bianko czy dostałaś ode mnie PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.