|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Modermistrz bobkowy :D
|
![]() Problem z oknem :p
Witam.
Zakładam nowy watek, ponieważ nigdzie podobnego nie znalazłam.... mam problem z oknami ,które zginęły mi z moich albumów. ![]() A tak serio,to nie moge dodawac zdj do moich albumów,nie mam okienka zaladuj zdj. ![]() Mam edytuj album,edytuj fotkę,dodaj zdj do grupy... Było dobrze do 21 stycznia,bo wtedy zalozyłam ostatni album.Juz pytałam Aniołka,czy nie ma jakiegoś ograniczenia ilosci zdj,ale nie ma.Wyczyscilam ciasteczka i tez nic.Tak mam we wszystkich przeglądarkach.Jesli zaloguję się ze swojego komutera na inne konto,to wszystko jest ok. Cos przestawilam? włączyłam? Czy forum juz nie chce po prostu moich fotek? ![]() Proszę Zło o ''łagodne'' wytlumaczenie zagubionej ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Raróg
|
Dot.: Problem z oknem :p
Tu sie pośmiałam, poszłam tam i też sie pośmiałam, moge se iść, bo i tak nie pomoge
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Mieliśmy problemy z systemem Dzwindows
![]() Tak na serio, to ja poprawiłem to i owo, a Ty sprawdź, czy nie masz włączonego Adblocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Modermistrz bobkowy :D
|
Miałam włączonego Adblocka i było ok,tzn 21 stycznia,jak zrobilam ,ten ostatni album,adblock był włączony ,a wszystko dzialalo.Teraz go wyłączylam,ale to nic nie dalo
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.