|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Konkursy na weselu
W czerwcu biorę ślub. A że w tym czasie będą odbywać się Mistrzostwa, chciałabym, aby na weselu znalazł się choć jeden konkurs dla gości związany z piłką nożną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Konkursy na weselu
Może zrób taniec z piłką kilka par, orkiestra gra i jak zrobią pauzę to pary muszą zmienić lokalizację piłki ale tak żeby obydwoje jej dotykali ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
super pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
W lutym mamy spotkanie z naszym DJem, więc może on też coś wymyśli. Myślałam o zastąpieniu balona i tańcu w parze, ale może jeszcze znajdą się ciekawsze przykłady...?
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Zmiana lokalizacji piłki hehe niezłe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
całkiem zabawna jest gra, gdy wybiera sie około 5 par, tańczą razem, a gdy kończy sie muzyka dj/wodzirej mówi np.lewa reka, 3 nogi' i wtedy para musi znaleźć jakaś pozycje, zeby na podłodze były tylko te kończyny o których mowa. czasami te pozycje sa naprawdę takie, że nie da sie powstrzymać śmiechu
![]() Lubie tez jak kobiety tańczą kankana a mężczyźni zorbę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ja też biorę ślub w czerwcu
![]() ![]() no bo chyba odbijanie przez dziewczyny/kobiety piłki kolankiem odpada prawda? co nawet by było bardzoooooooo śmieszne ![]() albo facet się nachyla i na plecach kładzie mu się piłkę i tańczy w parze za rączki żeby piłka nie spadła ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hahaha faktycznie fajna pozycja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
A więc postanowione (jakkolwiek to wypadnie)... Wybierzemy kilku facetów. Między własnymi kolanami będą trzymać piłkę i w takich pozycjach muszą jak najciekawiej zatańczyć do puszczanej (zmieniającej się muzyki) np. Macarena itp. uważając by przy tym piłka nie spadła na ziemię. W nagrodę za najlepszy taniec będzie coś nawiązującego do football'u np. puchar albo coś innego... I jak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ja osobiście nie jestem fanem tego sportu ale myślę, że wielu panów się ucieszy. Pewnie też będzie wielu chętnych kal powiecie że to konkurs piłkarki a potem będzie zdziwienie jak każecie im tańczyć
![]() Myślę że puchar może byc dobrym pomysłem - ale pewnie panowie chcieli by i małą wódeczkę do środka - albo chociaż się napić z tego pucharu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Super pomysł Kasiu! Teraz w Realach są dostępne super eurogadżety, ołówki, długopisy, kubki, więc można by taką paczuszkę zrobić na nagrodę
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.