![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
pilnie poszukuję: MASTERPIECE MAX lub innego czarnego tuszu!!! oddam naprawdę wiele
jak w tytule, potrzebny mi czarny tusz na wyjazd w polowie stycznia, tak więc zanim go sobie kupię, może jednak uda się go zdobyć drogą wymianki
![]() w grę wchodzi jednak jedynie tusz nowy, nieotwierany, najlepiej jeszcze zataśmowany. nie chcę ryzykować bo już mi się zdarzyło otrzymać coś, co swoją konsystencją nie wskazywało na deklarowane "parokrotne użycie. tym bardziej, że za interesujący mnie tusz będę w stanie oddać więcej niż będzie on warty. szukam przede wszystkim MASTERPIECE MAX. odpadają tusze ze szczoteczkami w formie grzebyka. za tusz proponuję: korektor CLARINS Instant Light Eye Perfecting Base - korektor z pędzelkiem pod oczy i na powieki, nr 00 jasny beż, tylko wypróbowany. lub krem LANCOME Pure Focus matująco-nawilżający, z 50 ml zostało jakies 3/4 do tego wedle upodobań mogę dodać coś z tego (moze byc parę rzeczy): DERMEDIC Acne Expert krem nawilżający przeciwtrądzikowy, myślę że około połowy zostało cień L'OREAL Holographic 101 white moonlight, piękny kolorek jasno niebieski, pastelowy, zużycie - zupełnie starty wzorek na środku, nie wiem ile to może być procentowo... 15? brak aplikatorka, ale moge dodać nowy, czysty z inglota tester cieni LANCOME Color Focus peep spectra - pastelowy róż i fiolet, tylko próbowany, bez aplikatora szminka MAX FACTOR Colour Perfection, w kolorze 995 Cherry Shimmer - eleganckiej, ale jednocześnie delikatnej, jasnej czerwieni. szminka ma świetną konsystencję i fajnie się trzyma, bo używam regularnie innego koloru, a w czerwonym niestety niedobrze mi tylko wypróbowana pędzel do podkładu SEPHORA, mało używany, w dobrym stanie, wyprany lakiery INGLOT z pigmentami geometrzcznymi i holograficznymi, mieniace sie na rozne kolory i dajace wyjatkowy efekt na paznokciach, kolory: 202, 203, 204, 205 - wszystkie o znikomym zuzyciu, bardzo dobre opinie na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt= 7046 lakiery SALLY HANSEN: Hard as nails fruit punch pop - ciemniejszy, mieniący się róż oraz Diamond Strenght 41 mille fleurs jasny róż bez drobinek (oba o niewielkim użyciu) lakier L'OREAL Liner French Precision - biały lakier do frencha z wyprofilowanym pędzelkiem, użyty parokrotnie atomizer 1.5 ml zapachu EL Pure White Linen raz psiknięty 3x 2ml COCO CHANEL Mademoiselle Smackersy w sztyfcie, tylko wyprobowane badz nieuzywane w ogole: Mango, Tropical punch, Wild Raspberry Skittles Mango Tangelo za Masterpiece Max naprawdę oddam wiele pozycji, możemy negocjować ![]() Edytowane przez drei Czas edycji: 2008-01-06 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pilnie poszukuję: MASTERPIECE MAX lub innego czarnego tuszu!!! oddam naprawdę w
cos u mnie? mam tusz ale loreal lash architect i troche porysowane opakowanie od noszenia.prawie nie uzywane,ale pewnie Cie nie interesuje.moze co innego?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pilnie poszukuję: MASTERPIECE MAX lub innego czarnego tuszu!!! oddam naprawdę w
mam tusz Max Factor 2000 calorie, czarny,wersja klasyczna,czyli dramatic look.
Tusz byl otwarty i kilkakrotnie uzyty,aktualnie lezy nie ruszany i dobrze zakrecony w szafce. Moglabym zrobic zdjecie szczoteczki,zebys miala pewnosc,ze jest swiezy i wilgotny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
dzięki za propozycje
![]() jednak niestety, oba tusze miałam kiedyś i nie pasowały mi. architect ma jak dla mnie zbyt masywną szczoteczkę, a 2000 calorie nawet mam w szufladzie niezużyte i od miesięcy nie ruszane bo także mi nie podpasował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
mam jeszcze loreal longituide w takim samym stanie
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
i ponownie podnosze
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Witchdoctor
|
tak MAX jest nowy, w cils oba użyte po 3-4 razy, w stanie idealnym, nie wiem czy Cię nadal interesują?
Kramik Edytowane przez tomama Czas edycji: 2007-12-28 o 22:04 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() chociaz lubie tusze lancome to nie jestem przekonana do grzebyczka, do tej pory mialam dwa tusze z grzebyczkami i sie rozczarowalam, nie umialam sie nimi poslugiwac. musialabym w perfumerii dokladnie przyjrzec sie szczoteczce zeby dac ostateczna odpowiedz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
moze define-a-lash maybelline,nowy?
![]() |
#21 |
Witchdoctor
|
drei źle się zrozumiałyśmy
![]() chyba że z tą "świeżością" chodziło Ci o datę produkcji? Jutro sprawdzę kod i napiszę ![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() no coz, nie ukrywam ze za masterpiece nowy dalabym sie pokroic aczkolwiek rzeczy z wątku oddam raczej trzymam silną łapką i planowałam oddać za konkretne rzeczy o podobnej wartości. natomiast byłabym gotowa oddac niemalze caly ten wątek, ale podejrzewam ze nie jestes zainteresowana ![]() musze sie przejsc do perfumerii i obejrzec szczoteczke lancome ale nie wiem czy sie zdecyduje, bo raczej omijam tusze z grzebyczkami bo nie umiem sie nimi poslgiwac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
tusz za pędzel i pomadkę max factora?
[czy ona ma drobinki?]
![]() |
#25 |
Witchdoctor
|
drei to sprawdz grzebyk w Lancome - jak Ci się nie spodoba to wybiorę coś z tego watku
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Mam czarny tusz Avonu Perfect Wear, zafoliowany, oddam go chociażby za jedną próbkę Mademoiselle, bo nie mam już gdzie tego wszystkiego trzymać...
![]() Nie szukasz czegoś jeszcze? ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zauwazylam ze masz jeszcze w wątku clinique blended. czy to jasny czy ciemny kolor? hmm, trudny orzech do zgryzienia bo choc kusi to mam 3 inne pudry ![]() natomiast za sam masterpiece jesli tak wyjdze, zgodnie z obietnica moge oddac pare rzeczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
tomamo, poniewaz nie znalazlam tego korektora na KWC, masz go tu: http://www.adorebeauty.com.au/adoreb...dproduct=10237 i tu:
http://reviews-cdn.macys.com/7129/225764/reviews.htm to jest takie dwa w jednym bo sluzy jako korektor pod oczka jak i na powieki - działając jak baza pod cienie. ja go użyłam 2 razy ale czysto jako korektor, nie sprawdzalam jak wspolpracuje z cieniami. specjalnych zastrzezen nie mialam, ale nie umiem Ci nic wiecej powiedziec o jego właściwosciach, ot w porządku korektor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.