|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bioderma Sebium Mat czy SVR - Lysalpha Matifiante
Hej. Chciałabym zainwestować w dobry matujący krem. Moja cera jest tragiczna, leczę się u dermatologa który właściwie daje mi same leki robione do twarzy. Nie znalazłam jeszcze kremu który matowałby mi cerę na przynajmniej godzinę czasu... Co oznacza, ze cerę mam na prawdę bardzo tłustą. Który krem byłby dla mnie lepszy? SVR Lysalpha Matifiante czy Bioderma Sebium Mat? Chyba że są inne - lepsze, jakie znacie?
Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bioderma Sebium Mat czy SVR - Lysalpha Matifiante
SVR miałam i był kiepski - nie dawał matu na dłużej niż kremy z drogerii. Ja bardzo sobie chwalę krem matujący Uriage Hyseac. Jednak najlepiej jak sama wypróbujesz i zobaczysz który lepszy dla Ciebie. W większych aptekach Panie dają próbki więc możesz o nie poprosić przed zakupem pełnowymiarowego produktu. Jeśli o Biodermę chodzi to dziś skończyłam Uriage i od jutra zaczynam moją przygodę z Biodermą. Dam znać jak zaobserwuję rezultaty bądź ich brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.