|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
chcę byc konsultantka Avon:)
Witam wszystkie zainteresowane
![]() proponuje ten watek dla wszystkich zainteresowanych byciem konsultantka oraz dla tych ktore sie jeszcze wachaja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: chcę byc konsultantka Avon:)
Dużo wątku o Avonie już istnieje.
Jeśli masz jakieś pytanie, to tam się warto zgłosić http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219957
Są takie błędy, ktorych nie da się naprawić... Są takie słowa, ktorych nie da się cofnąć... Są takie łzy, ktorych nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć... Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ania mam pytanie czy ty czytalas regulamin?bo strasznie tutaj lamiesz regulamin.Radze przeczytac,bo jak tak dalej pojdzie to dostaniesz bana stalego tak mi sie wydaje
Edytowane przez Emilkaa Czas edycji: 2008-01-18 o 14:23 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
OWSZEM CZYTALAM. rozumiem ze mogli sie przyczepic do 1st postu ktory napisalam ale w drugim (moim zdaniem) nie ma nic lamiacego regulamin, chyba ze ja czegos nie rozumiem w tym forum...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67775
Tutaj (lub w wątku o Avonie) zadajemy pytania odnośnie bycia konsultantem tej firmy. Jednocześnie przypominam, że wszelkie formy SPAMowania są u nas zabronione ![]() Zapraszam do w/w wątku. Ten zamykam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.