|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
w czerwcu taśmy magnetycznej, palety i kilku innych rzeczy, zajrzyj
Nieaktualne
Najchętniej przyjmę: ![]() Poza tym jestem zainteresowana następującymi kosmetykami: pomadka/balsam ochronna- tylko nowa zafoliowana Szminki Avon kolory Pout i Carnation tylko nowe małą próbeczkę 0,5-1 ml Anais Anais Cacharel Perceive avon- mogę poszukać w moich zapachach poza wątkiem za nie. Woda termalna podkłady lumiere vv, gold fair podklady AwGM i Meow jasne Lumiere rozświetlacz moonligh- za to poszukam poza wątkiem oleje do wlosow- sesa lub vatika, ale nie kokosowa Czerwoną bransoletkę, lub czerwone koraliki szklane lub naturalne Może coś ciekawego z biżu, ale raczej takie "cięższe" niedelikatne Kremy do rąk-nowe, chętnie ładnie pachnące Próbki kremów z filtrami SPF 50 łyżeczki miarowe ze ZSK zwłaszcza te 0,15ml małe szklane buteleczki z atomizerem, takie 5-10 ml do perfum i świeczki zapachowe olejki eteryczne Na wymianę to co w wątkach mogę też poszukać poza
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2012-08-05 o 15:04 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: w czerwcu taśmy magnetycznej, palety i kilku innych rzeczy, zajrzyj
Mam próbki filtrów, zapraszam do mnie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.