|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rozpaczliwie szukam PINK SUEDE AVON-u
Witam, proszę o pomoc szukam najładniejszych perfum Avonu Pink Suede. Może któraś z wizażanek posiada do odsprzedaży. Są na allegro ale obawiam się że te z USA inaczej pachną i są troszeczkę drogie. Proszę o informacje i kontakt GG 6026591.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie szukam PINK SUEDE AVON-u
HEJ.. nie możesz tu kupic .. mozesz tylko oferować coś na zaminę.
popraw lepiej wątek....i napisz oznaczenia co masz na ew. zaminkę. pozdarwiam...
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie szukam PINK SUEDE AVON-u
wlasnie, kupic nie kupisz, ale generalnie to nie wiem dlaczego myslisz, ze beda inaczej pachniec skoro sa z USA. Firma to firma, w Polsce Avon ich juz nie produkuje, widocznie w USA jeszcze tak i sprzedaja ku zadowoleniu ludzi :P
Zreszta sama jestem konsultantka i czesto przychodza do mnie produkty, na ktorych nie ma etykietki polskiej, tylko w jezyku angielskim, wiec tez musza byc sprowadzane chyba... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.