|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Dodatki do gazet
Myślę, że warto założyć taki wątek. Jest teraz mnóstwo gazet i czasopism dołączających "coś" dla dzieci. Nie zawsze jest czas i ochota by sprawdzić w sklepie, kiosku.
Jak o czymś wiecie - piszcie - zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dodatki do gazet
O nie widziałam wcześniej tego wątku, a jestem absolutną fanką różnych pierdułek które dodają do gazet
![]() aktualnie kolekcjonuję zastawę w puchatki z pisemkiem kubuś puchatek. oczywiście nie opłaca się to zupełnie bo kosztuje 14,99 za numer który wychodzi co 2 tyg. ale jak już kupiłam miskę, to potem chciałam żeby mały miał i taki talerzyk i kubeczek do picia i tackę.... no ale jak policzę ile to kosztuje to włosy stają dęba. za tą cenę można kupić dwie zastawy dla malucha ![]() kupuję tez książeczki z płytą dvd o przygodach puchatka bo synek jest jest jego absolutnym fanem... tu już lepiej bo cena taka jak ogólnie bajek na dvd 30 zł... super były płyty edukacyjne chyba do gazety dziecko , dzięki nim mały miał 1,5 roku jak znał cyfry i litery, a teraz to już kolory , kształty itd... kiedyś tak czy siak kupowałam prawie wszystkie wychodzące pisma o dzieciach bo lubię nowinki kosmetyczne i inne na rynkowe a przeznaczone dla dzieci bo inne artykuły to się niestety powielają, a czasem o zgrozo to po prostu przedruki...kiedyś już myślałam że wykryłam plagiat ale okazało się że jedno wydawnictwo ma dwa pisma o dzieciach i był w nich ten sam artykuł autora tylko wydane w różnych miesiącach... no i dzieki temu nazbierała mi się pokaźna kolekcja bajeczek do oglądania i słuchania, polarowych czapeczek szalików i próbek ![]() twraz już dziecko ma 3 lata więc muszę rozejrzeć się co rynek proponuje dla rodziców przedszkolaków, bo nie chce mi się już czytać o kupkach , pieluchach, kolce itp....
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
http://www.dodatkidogazet.pl/ podobny watek jest na plotkowym
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
http://www.dodatkidogazet.pl/ podobny watek jest na plotkowym
![]() |
#5 |
BAN stały
|
stona znana, ale nie o to chodzi
wszystko się zgadza, ale wątek jest tylko o dodatkach dla dzieci. POzatym często dodają buble, i jak jakaś mam zakupi takowy może o tym napisać. I w drugą stronę - jeśli coś będzie ciekawego i wartego kupienia może polecić - także zachęcam do pisania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.