|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Guerlain, Clinique, Clarins, Lancome
NIEAKTUALNEOtwieram nowy wątek, ponieważ w poprzednim prawie nic nie zostało
![]() Chętnie przygarnę jakieś cudeńka których jeszcze nie miałam ![]() A do oddania mam: Guerlain Terracotta, dla blondynki, zuzycie trudno ocenić bo nieregularnie się zużywa ale myślę że jakieś 40 %. Stan bdb, mam pudełeczko Clinique blended face powder, transparency, not for sale. Piękny różowo biały kartonik z boskim puszkiem, cacuszko, poj. 2g., tylko raz przetestowany Lancome La rouge Absolu, beige cashmiere, not for sale, piękny ciemny beż, bardzo naturalna, pięknie pachnie,pełnowymiarowa, użyta 3 razy Clarins Eclat Minute baza rozświetlająca, pod lub na podkład. Poj 6ml Gucci by Gucci 5ml, Clarins Brume ecran, ochrania przed promieniami elektromagnetycznymi 1,5ml; Zapraszam do wymiany ![]()
Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2008-03-30 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain, Clinique, Clarins, Lancome
Chętnie przygarnę Clinique
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() interesuje mnie: Guerlain Terracotta, dla blondynki, zuzycie trudno ocenić bo nieregularnie się zużywa ale myślę że jakieś 40 %. Stan bdb, mam pudełeczko. znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ojj przepraszam, nie zauważyłam że puder jest sypki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
czy masz może fotkę lub czy możeszwrzucić link do kwc który to dokładnie Guerlain Terracotta, dla blondynki, zuzycie trudno ocenić bo nieregularnie się zużywa ale myślę że jakieś 40 %. Stan bdb, mam pudełeczko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ja nie używałam tego zestawu ponieważ wybilelam zęby u dentysty . potrzebowałam jedną nakladkę ( a nie chciałam wydawac kolejnych 500 zł by zamówić nową u dentysty)wiec uzylam samej nakladki bez zelu wiec nie znam możliwości tego produktu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Guerlain Terracotta, dla blondynki, zuzycie trudno ocenić bo nieregularnie się zużywa ale myślę że jakieś 40 %. Stan bdb, mam pudełeczko
mogę prosić o zdjęcie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() szczegolnie interesuje mnie Clinique ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
JESTEM ONA
|
![]() Tylko prosze powiedz czy w tym ukladzie troche tego puderku zostało czy wszystko jest w puszku? ![]() Z dodatkiem Guci-ego zgadzam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za puder Clinique?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.