|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
studniówka za pare dni,jaki podkład co cery jasnej,mieszanej.fajnie żeby nie spłynął licze na pomoc,ide w poniedzialek do drogerii a nie mam pojęcia jaki podkład kupić.jak juz pisalam mam cere mieszana, bez jakiś niedoskonałości widocznych. chcialabym mieć ładny makijaż pomimo zmęcznia,tanca itd
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: studniówka za pare dni,jaki podkład co cery jasnej,mieszanej.fajnie żeby nie sp
do ilu zł?
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: studniówka za pare dni,jaki podkład co cery jasnej,mieszanej.fajnie żeby nie sp
revlon colorstay do cery mieszanej, wytrzymal na mojej buzi cala studniowke, o 4 rano twarz nadal dobrze wygladala. jest dosc drogi- ok 70zl. ale nie splynal mi mimo dzikiego szalenstwa na parkiecie, wypieki na twarzy nie byly widoczne
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Również polecam revlon colorstay, super podkład!!!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Ja rowniez polecam Revlon Colorstay
jutro ide na studniowke i jestem pewna ze mnie nie zawiedzie bo juz nie raz Go uzywalam na tak specjalne okazje... Jezli 70 zl to za duzo proponuje kupic na allegro... ja tak wlasnie zrobilam i razem z przesylka mialam super podkladzik za 38 zl![]() pozdrawiam i zycze milej zabawy ja sie juz nie moge doczekac jutra |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
70 zl to dla mnie troche sporo,bo prawdopodobnie uzyje go tylko w ten czwartek
![]() allegro,hmm zobacze,38 zł dam bez problemu,jeśli jest taki fajny ;pp a co z jego odcieniami,bo nie chce maski;/ hehe |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny,ja mam studniowke w ten czwartek,wiec przesylka raczej nie dojdzie. no nie,nie polecilybyscie jakiegos loreal? cos co moge dostac w drogerii
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
polecam gosha, x-ceptional wear. wprawdzie jest mocno kryjący, a ty tego nie potrzebujesz, ale za to baardzo długo się trzyma i ładnie wygląda. ok 50 zł.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem Max Factor Lasting Performance, kosztuje 40-50zł (nie pamietam dokladnie)
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
widzialam dzisiaj całkiem fajny podkład Astor. dokładniej AIR MOUSSE. uzywałyście?
powinnien nadać się na studniówke ? z góry dzięki. cmok.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
polecam miracle touch z maxfactora. w sklepie ok 60zl. na allegro do 32 dostaniesz...ja go uzywam od jakiegos czasu i wcale nie narzekam
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) bardzo krótko.Na całonocną zabawę to chyba właśnie LP albo Revlon byłby najlepszy ![]() PS. jeszcze Vichy Normateint ostatnio dobrze się sprawuje. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

licze na pomoc,ide w poniedzialek do drogerii a nie mam pojęcia jaki podkład kupić.jak juz pisalam mam cere mieszana, bez jakiś niedoskonałości widocznych. chcialabym mieć ładny makijaż pomimo zmęcznia,tanca itd