|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Doradźcie mi co mam robić!!
Jestem bardzo blada.. byłam już na 60 min w solarium.. a efekt był minimalny.. opalałam się całe wakacje z małym efektem i tylko piegi mi wysokoczyły... Nie chce używać samoopalaczy bo nie lubie ich... pudru też nie używam.. pomóżcie powinnam może chodzić na solarium na najmocniejsze lampy??albo coś innego zrobić prosze pomóżcie.. bo mam ciemne włosy i jasną twarz.. wyglądam jak śmierć.. to zdjecie które załączylam jest z wakaji miałam jeszce jasniejsze włosy i twarz nie rzucała się w oczy.. ale zimą włosy mi ciemnieją!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Doradźcie mi co mam robić!!
no mam nadzieję że te 60min nie było jednorazowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Wg mnie 60 min w solarium spaliłoby nawet "murzyna".
Czy to na pewno dobre solarum, mają dobry sprzęt? może zmień je na inne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
U mnie też jest z tym problem. Ostatio chodziam sobie na solarium, bo miałam studniówkę, ale przecież nie można robić tego cały czas. Poza tym już zeszła mi moja cudownie lekka opalenizna
![]() Ja nie ufam samoopalaczom, ale siostra dała mi ostatnio do wypróbowania jeden- był on do twarzy i przysięgam, że jak będę miała więcej kasy to sobie go kupię. Nie ma się plam i efekt jest prawie że natychmiastowy!!! Opalenizna nie jest pomarańczowa tylko taka fajniutka. Ten samoopalacz był z Diora. Naprawdę polecam, bo jak mówisz masz bladzitką twarz, a ja mam ten sam problem, a byłam zadowolona!!!! Pozdrawiam cieplutko!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.