|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
BMW - luksusowa tandeta
Popatrzcie, na jaką stronkę natknęłam się w necie - po prostu ciężko w to uwierzyć
http://www.bmwluksusowatandeta.pl/
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: BMW - luksusowa tandeta
Każdemu sie zdarza
w tamtym roku było głośno o mercedesach . W końcu mecedes i bmw są dopiero gdzies na 10 miejscu w rankingu niezawodności
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
''Gdy samochód kilka dni postał to nie chciał się uruchomić. Centralny wyświetlacz co raz przygasał, wycieraczki same się włączały i nijak nie można ich było wyłączyć. Nie działało webasto, zacinał się kluczyk w stacyjce, nierównomiernie pracował silnik, zepsuła się klimatyzacja, przetarła skórzana perforowana tapicerka, zepsuł się rozrusznik itd...''
Przypadek tego Pana mnie rozwalil On musi byc wyjatkowym pechowcem, pewnie urodzil sie trzynastego ![]() Ja tam nie narzekam, wrecz przeciwnie. Mimo, ze moje auto ma juz 3lata jakos klima chodzi, stacyjnka sie nie zacina, tempomat chodzi jak pszczolka , skora tez sie nie powycierala A obsluga serwisu jest na jak najwyzszym poziomie. No nie wiem, ale jak dla mnie to przypadek ekstremalny ![]() Ahha - a z drugiej strony, to niezla desperacja zeby wykupic sobie domene, oplacac ja i zawiesic na niej tak rozbudowana strone
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie jedna rzecz zastanawia ... skoro auto bylo na gwarancji to czego on z wlasnej kieszeni placil za usterki
po 3 awariach daja nowe auto.Moj Tż na nowa sluzbowa pande (roczna) z salonu i co kolwiek mu sie stanie jedzie do serwisu i mu naprawiaja.Ostatnio cos mu sie satlo z wentylatorem i odrazu bez problemu za darmo mu wymienili.I Panda kosztuje 17 tys a ta bmw ponad 500 wiec nie kumam
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli wszystko się zgadza: Będziesz Miał Wydatki
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co... jest taka zagadka:
JAK SIĘ ROBI BURAKI SIEKANE? - Wrzuca się granat do BMWicy ![]() ![]() ![]() Nie musze więc chyba pisać, co tak naprawdę sądzę o tych autach i ich użytkownikach ![]() ![]()
Kobieta łatwa do zdobycia, może być trudna do zniesienia... Książki - wymiana: Vasconcelos, Czepiel, Fitzgerald, Beauman, Fielding i inne książki... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16594958 Kosmetyki - wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post13661126 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli interpretując Twój żart, użytownicy BMW to buraki ? Pozdrowienia od współwłaścicielki owek marki
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Kobieta łatwa do zdobycia, może być trudna do zniesienia... Książki - wymiana: Vasconcelos, Czepiel, Fitzgerald, Beauman, Fielding i inne książki... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16594958 Kosmetyki - wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post13661126 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma co, urarlo sie ogolne przekonanie ze 90% BMW sprowadzaja sobie kozaczki z Niemiec dla lansiku i szczerze to tez tak uwazam, bo mimo to ze bardzo podoba mi sie np compact to nigdy w zyciu go nie kupie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Hmm...:/ Ja od kąd mam prawko jestem posiadaczką owej marki i nigdy nie miałam podobnych problemów. Jezdziłam BMW Z3 około roku, był prosto z salonu i każdą usterke naprawiano mi w serwisie, zero kosztów z mojej strony. Teraz jezdze BMW serii 5, co prawda starszym modelem (z 2000 roku) i również jestem z niego baaardzo zadowolona. Irytuje mnie przekonanie, że BMW to auto dla cwaniaczków, a przedstawiony w TV stereotyp, że Beemkami jeżdzą przestępcy i dealerzy narkotyków to zjawisko, które wyprowadza mnie z równowagi. Według mnie to porządne autko. Nie rozumiem tylko jak temu panu mogła się skóra przetrzeć
Moje autko też jest w skorze i zero jakich kolwiek uszkodzeń. I dodam, że posiadam to atuko ponad rok, i jeszcze nigdy nie miało jakiejs powazniejszej awarii. Pozdrwiam wszystkie posaidaczki owej marki, i zycze mneij problemów z autkiem niż owy pan maił
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam na mysli starsze modele a nie za 500 tys. a tak apropo Kasienko ile masz lat jesli moge spytac?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
są serie lepsze i gorsze
tak jest w fordzie, fiacie (pikaczento ktorym jeżdże i seryjnie zwalony gaźnik), czmu nie miałoby byc w bmw? na jednym przypadku nie warto roztrząsać kwesti "czy bmw to auta tandetne" bo faktem jest, że korzenie tej firmy i innowacyjnosc stosowanych rozwiazan dla WĄSKIEJ GRUPY UŻYTKOWNIKÓW to strzał w dziesiatke równie WĄSKA jest grupa sympatyków fiata pandy co ludzi z nich niezadowolonych akurat dla mnie starsze bmw ma w sobie wiecej uroku niz wspolczesne wersje, bo wspomina mi te gabloty z amerykanskich filmow sluzące jako limuzyny gwiazd był to swojego czasu wyznacznik luksusu i tak pozostało, ale naprawde nie ma co porownywac komfortu jazdy 2,4 TDI z benzyną w granicach 2 litrów ale..ILE GŁÓW TYLE ZDAŃ ![]() jestem przekonana, że są wśród nas też tacy kierowcy, ktorzy zazdroszczą tych wybajerzonych furarzy i tłuką się swoimi hatchback'ami z minami terminatorów, spluwając na widok każdej beemki
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
I jaki z tego morał ?
Będziesz Miał Wydatki ![]() Nie ma to jak niezawodna japońska marka
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak serio to ten artykuł (stronka) jest już baaardzo stara, czytałam ją ze 2 lata temu Tak w sumie moim zdaniem łatwo mówić o niezawodności w autach nowych, ciekawiej jest mieć auto kilkunastoletnie i pisać o niezawodności tak jak moje ukochane toyotowe słoneczko
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam wolę nie mówić co myślę o właścicielkach torebek ze sztucznej skóry upstrzonych nitami i sztucznymi, bursztynowymi kamykami bo "zapunktuję" u modów |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cóż za "mądre" określenie. gorzkie słowa cisną sie na usta, ale się powstrzymam. ja akurat jestem pasjonatką tej marki, do tego stopnia, że inicjały mam przekształcone w kaligrafi chińskiej i wytatuowane na ręce. ehh
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toż to z Ciebie prawdziwy maniak.
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
pasja ta jest we mnie od prawie 8 lat. jeźdzę na rajdy do Brna WTCC, gdzie mam przyjemność siedzieć w samochodach wyścigowych BMW seria 1, obcować z kierowcami i m.in dostać od jednego z nich oryginalną zwycięską czapeczkę!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kocham swoją pasję i z roku na rok bardzo się pogłębia, nie wytatuowałabym sobie znaczka, bo żyjemy w czasach pozorów i pozantów. jakkolwiek to brzmi, a w takim stanie jakim mam tatuaż niewiele można odczytać. nie wstydzę się swojej pasji! jest we mnie i dobrze mi z tym.
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Niezła dziara
. Masz w zupełności racje, kontynuuj to co lubisz, co sprawia Ci satysfakcję.Pozdrawiam.
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję, to miłe
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Mnie sie bardzo podoba BMW,i jest to jeden z moich ulubionych samochodow
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
ale straszna relacja, miał facet pecha!
|
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
dlaczego lubicie te auta...czyli bmw.zauwazełem ze istnieją dwa obozy...tych co je kochają i tych co ich nie nawidzą...
a wy ?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez Demri Czas edycji: 2008-09-23 o 08:49 |
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
ja mam E46 czarna ślicznotka ...bardzo lubię moja "beatke" jescze mnie nie zdradziła...
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez bety88 Czas edycji: 2009-03-22 o 16:35 |
|
|
|
|
#28 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez Latoya Czas edycji: 2009-05-26 o 20:37 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

On musi byc wyjatkowym pechowcem, pewnie urodzil sie trzynastego
po 3 awariach daja nowe auto.Moj Tż na nowa sluzbowa pande (roczna) z salonu i co kolwiek mu sie stanie jedzie do serwisu i mu naprawiaja.Ostatnio cos mu sie satlo z wentylatorem i odrazu bez problemu za darmo mu wymienili.I Panda kosztuje 17 tys a ta bmw ponad 500 wiec nie kumam