|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
ćwir ćwir
|
Czy te pędzle są OK?
Witam.
Znalazłam taki komplet pędzli, co o nim myślicie? 220zł... Czy miałyście kiedyś do czynienia z pędzlami Bobbiego? Edit: zdjęcie
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2008-01-28 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy te pędzle są OK?
jaki komplet?
nie ma ani linka ani zdjecia...
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a jaka to firma ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wygląda ok
![]() Ale za 220zł to jest ładny komplet pędzli z Inglota, świetny jakościowo, a zawsze jak coś się stanie to mając paragon można zareklamować ![]() Tych pędzli niestety nie można ocenić, że są super na 100% bo niestety nie dotkniesz włosia ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Pędzle wyglądają fajnie, choć 220zł bym nie dała - zwłaszcza, że sugerując się nazwą zdjęcia, to są pędzle mini. Wydaje mi się, że tutaj niestety sporo kosztują bo płaci się za nazwę BB. A firma jak firma. Popularna dość w Stanach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli to są pędzle w wersji mini (myślałam, że mają tylko dość krótkie rączki) to cena 220zł jest bardzo wysoka.... nie są warte tyle
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie wydaje mi sie ze sa tyle warte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem warto. Ja maluje krótkimi pędzlami, miałam wcześniej długie i lepiej mi sie pracuje krótkimi. Co do włosia wyglada bardzo porzadnie pędzle nie są rozczapirzone i widac że jest to pędzle który ma gęstą kitę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=10276
Tutaj są zdjęcia pędzli i ich ceny- ja kupiłam za 195zł każdy z cieni (ale na stoisku, a tam był mniejszy wybór, cały zestaw ze zdjęcia jest dostępny w salonach Inglota) oraz do pudru ![]() Są super, wcześniej miałam tylko z Sephory i innych nie chciałam, ale te są świetne! Te z Inglota są profesjonalnymi pędzlami, niesamowicie trwałymi- wystarczy obejrzeć te testerowe jak dobrze wyglądają po pewnie kilkudziesięciu myciach.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Na fotce ładnie się prezentują, ale nie wiadomo czy przypadkiem na tym ich rola się nie kończy...
Ja bym nie kupowała nieznanych mi pędzli za 220zł... Polecam jak inne dziewczyny Inglota, co prawda mam dopiero 2 ale jestem zachwycona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.