|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jaki szampon na codzien?
Witam dziewczyny!
![]() Musze codziennie myc wlosy, bo przetluszczaja mi sie i na drugi dzien wyglada to zle ![]() Wlosy mam dlugie, blond (naturalny), o cienkiej strukturze. Nie uzywam farb, suszarek, prostownic i innych cudow. Codziennie po umyciu nakladam na chwile odzywke, raz czy dwa w tygodniu robie dluzsza maseczke z WAX. Obecnie uzywam szamponu Ce-Ce Med nawilzajacego na zmiane z szamponow na porost wlosow. W trakcie mycia staram sie wlosow nie targac i myje je tylko raz. Niestety, czeste mycie nie dziala na wlosy dobrze... Mam lamiace sie koncówki. Chcialam was prosic o rade lub podzielenie sie swoim doswiadczeniem na temat codziennego uzywania szamponow. Jakich szamponow/odzywek uzywacie do codziennej pielegnacji wlosow? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: jaki szampon na codzien?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja myję włosy codziennie i używam Johnson's baby, ale nie tego zwykłego szamponu, tylko ułatwiającego rozczesywanie. Z tego, co widziałam, chyba zawiera jakiś silikon, ale mnie mimo to bardzo służy - włosy przetłuszczają mi się przy skórze, ale na końcach sa lekko przesuszone, a po tym szamponie zauwazyłam poprawę
![]() Edytowane przez owieczkashaun88 Czas edycji: 2009-02-08 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzieki za rady. Skusze sie w takim wypadku na szampon dzieciecy. Zaczne od tego Johnson's baby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Weź kup szampon hipp (w Rossmanie)) jak musisz codziennie myć, on jest mega delikatny i zmniejszy Ci przetłuszczanie! Ja też myłam codziennie, a teraz co 2 dni, a spokojnie mogłabym co 3 dni, tylko musiałabym grzywkę umyć, pewnie już niedługo sobie na takie co 3 dniowe dni będę mogła spokojnie pozwolić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja używam różowej serii z Gliss Kura i jestem bardzo zadowolona.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.